Beoordelingen van Jumbo

2 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
3.3
2 beoordelingen
datum score
placeholder
Peter
Beoordeeld op: 28/05/2022

take away nooit vriendelijk en ook niet beleeefd

vooral take away doe ik maar de dame achter de kassa bekijkt me altijd vies,is nooit vriendelijk en zelfs heel onbeleefd toen ik een keer iets had besteld en thuis merkte dat de frieten er niet bij waren. gebeld en kreeg reactie " kan niet ". ik ben terug gegaan en ze beweerde dat het niet kon en dat ik als ik meer frieten wou maar naar het frituur ernaast moest gaan. tot de kok het bakje frieten door het luikje stak en zei dit is vergeten......... zelfs geen sorry of excuus van dat mens en sindsdien nooit meer vriendelijk. was er een andere goeie chinees in de buurt ik kwam er nooit meer.

placeholder
Peter