Beoordelingen van Vicenza

140 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
140 beoordelingen
datum score
Ilse
Beoordeeld op: 19/10/2020
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds, vriendelijke service, en heel...

Zoals steeds, vriendelijke service, en heel lekker eten voor klein prijsje

Bart
Beoordeeld op: 18/10/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde Eten was top en volgens de...

Alles was in orde Eten was top en volgens de verwachting Goede en vriendelijke bediening Een absolute aanrader Bart

Gilbert
Beoordeeld op: 17/10/2020
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede locatie, vriendelijke bediening en correc...

Goede locatie, vriendelijke bediening en correcte prijzen. Ook een leuke (maar wat beperkte) wijnkaart

Tania
Beoordeeld op: 17/10/2020
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker, vriendelijke bediening,...

Het was heel lekker, vriendelijke bediening, prijs/kwaliteit is super.

Hugo
Beoordeeld op: 12/10/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede, snelle en attente service, lekker eten,...

Goede, snelle en attente service, lekker eten, niet duur

Marc
Beoordeeld op: 03/10/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten vriendelijke bediening...

lekker eten vriendelijke bediening

Mathias
Beoordeeld op: 28/09/2020
Mathias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, afgewerkte gerechten, verfijnde...

Lekker eten, afgewerkte gerechten, verfijnde smaken. Vriendelijke bediening.

Jan
Beoordeeld op: 26/09/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar...

Zeer lekker gegeten voor herhaling vatbaar

Danielle
Beoordeeld op: 25/09/2020
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker, prijs-kwaliteit top! Wij...

Gezellig, lekker, prijs-kwaliteit top! Wij komen er al jaren

Jan
Beoordeeld op: 13/09/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tevreden dat wel, maar niet onverdeeld. Lekkere...

Tevreden dat wel, maar niet onverdeeld. Lekkere en mooi opgemaakte gerechten voor de prijs die daar bij hoort. Alleen was de entrecote niet mals genoeg door de vele peesjes die er in zaten. Bediening ook netjes maar wat onbeholpen door niet steeds iedereen tegelijk het bestek te geven en soms pas na het opdienen met bestek te komen. Jammer van de mondkapjesplicht, waardoor men moeilijker verstaanbaar was.

datum score