Beoordelingen van De Orangerie

276 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
276 beoordelingen
datum score
Ivo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/10/2020
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker.het restaurant was normaal gesloten...

heel lekker.het restaurant was normaal gesloten, maar toch werden we fantastisch bediend 4 sterren

Ashton
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Ashton beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en gezellig!...

Super lekker en gezellig!

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren tevreden over de lunch. Wel hadden...

Wij waren tevreden over de lunch. Wel hadden wij graag een bordje gekregen voor ons brood. Zeer vriendelijke bediening en lekker eten.

Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds is de ontvangst en de bediening...

Zoals steeds is de ontvangst en de bediening dik in orde. Het eten is fijn, zeer lekker en verzorgd. Wij komen hier steeds graag terug.

Liliane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een correcte en vriendelijke bediening, lekker...

Een correcte en vriendelijke bediening, lekker eten en gezellige inrichting. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eric
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en alerte bediening, prima keuken....

Vriendelijke en alerte bediening, prima keuken.

Katrijn
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Katrijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden. Zeer verzorgd en lekker. Vriende...

Zeer tevreden. Zeer verzorgd en lekker. Vriendelijke bediening. Kortom een adresje om te onthouden.

Viviane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke...

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke mensen

Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/10/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, mooi bordje en vriendelijke bedien...

Lekker eten, mooi bordje en vriendelijke bediening

Maria
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/10/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mooi en gezellig etablissement, bij mooi weer...

Mooi en gezellig etablissement, bij mooi weer is het ook gezellig tafelen in de tuin. Vriendelijke bediening en lekker gegeten!

datum score