Beoordelingen van Bistro Pompidou

839 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
839 beoordelingen
datum score
Valkenborgh
Beoordeeld op: 21/10/2019
Valkenborgh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

mooie kaart, goede bediening, gezellig...

mooie kaart, goede bediening, gezellig

Anne
Beoordeeld op: 21/10/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Vriendelijke uitbaters, goede bediening. Heel...

Vriendelijke uitbaters, goede bediening. Heel erg lekker eten!!

Carla
Beoordeeld op: 21/10/2019
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

aangename nostalgische setting, lekker eten...

aangename nostalgische setting, lekker eten

Steven
Beoordeeld op: 20/10/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Toffe sfeer, aangename toffe bediening, eten...

Toffe sfeer, aangename toffe bediening, eten was een aanrader. We komen zeker terug.

Kaat
Beoordeeld op: 17/10/2019
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne atmosfeer, lekker eten en super vriendeli...

Fijne atmosfeer, lekker eten en super vriendelijke service! Wat wil je nog meer ...

placeholder
Ronny
Beoordeeld op: 16/10/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekkere zesrib met geroosterde groenten....

Zeer lekkere zesrib met geroosterde groenten. Vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijke wijnen per glas. Gezellige, drukke ambiance in de zaak. Comfort food tot laat op de avond. Ik kom zeker terug.

Tom
Beoordeeld op: 16/10/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijk personeel...

Zeer lekker eten en vriendelijk personeel

patricia
Beoordeeld op: 16/10/2019
patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

super leuke en efficiente bediening - zeer...

super leuke en efficiente bediening - zeer lekkere kaart!

Rita
Beoordeeld op: 06/10/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gaan lunchen in Bistro Pompidou is sedert een...

Gaan lunchen in Bistro Pompidou is sedert een aantal jaren een vaste gewoonte geworden. Om de eenvoudige reden dat het eten er altijd lekker en kwalitatief goed is. Er is aandacht besteed aan de presentatie van onze maaltijd. We stappen altijd tevreden buiten, dus waarom zouden we ergens anders gaan ?

Yetty
Beoordeeld op: 03/10/2019

Lekker vers eten !...

Lekker vers eten !

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in