Beoordelingen van Brasserie Kasteel Beersel

613 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
613 beoordelingen
datum score
Valérie
Beoordeeld op: 22/06/2021
Valérie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben gisteren met een groep van 21 person...

Wij hebben gisteren met een groep van 21 personen super gegeten. Alles was heel verzorgd en lekker. Velen onder ons komen zeker terug.

Noëlla
Beoordeeld op: 21/06/2021
Noëlla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

In nederlandstalig Beersel had ik wel graag...

In nederlandstalig Beersel had ik wel graag onmiddellijk een menukaart in mijn moedertaal gekregen.

Ghislaine
Beoordeeld op: 21/06/2021
Ghislaine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Personnel très accueillant , service rapide...

Personnel très accueillant , service rapide ,au top!! Ne changez rien!!

Anne
Beoordeeld op: 20/06/2021
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename vriendelijke bediening, jullie kiezen...

Aangename vriendelijke bediening, jullie kiezen je personeel echt goed uit, proficiat. Het eten was lekker , enige opmerking was de bearnaisesaus , die was mislukt.Verder blijft het een super kader , gezellig terras. Bedankt en doe zo voort !

Annabelle
Beoordeeld op: 20/06/2021
Annabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Service très attentionné , repas très bien ....

Service très attentionné , repas très bien .

Ann Van Grieken
Beoordeeld op: 19/06/2021
Ann Van Grieken beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben heel lekker gegeten. Zeer vlotte...

We hebben heel lekker gegeten. Zeer vlotte bediening.

Philippe
Beoordeeld op: 19/06/2021
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beau cadre, qualité prix des plats super. Servi...

Beau cadre, qualité prix des plats super. Service agréable et compétent. Félicitations et bonne continuation.

José
Beoordeeld op: 18/06/2021
José beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Un endroit superbe, dans un cadre magnifíque,...

Un endroit superbe, dans un cadre magnifíque, une cuisine de qualité et un personnel très très sympathique !!!

Laurence
Beoordeeld op: 17/06/2021
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

qualité et attention...

qualité et attention

Ruth
Beoordeeld op: 17/06/2021
Ruth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon et très bon service merci !...

Très bon et très bon service merci !

datum score