Beoordelingen van Vlaminck'14

25 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
25 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 29/11/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verse producten aan eerlijke prijs...

Verse producten aan eerlijke prijs

S
Beoordeeld op: 28/11/2021
S beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit van eten was prima echter was service...

Kwaliteit van eten was prima echter was service traag en chaotisch. Hadden het idee dat ze met zijn tweeën niet de drukte aan konden.

Gian Paolo
Beoordeeld op: 13/10/2021

Simply great food and service and ambience!...

Simply great food and service and ambience!

Jean Michel
Beoordeeld op: 06/10/2021
Jean Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, alles was prima , vriend...

Heel lekker gegeten, alles was prima , vriendelijke bediening , top echte aanrader

GUY
Beoordeeld op: 19/09/2021
GUY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke eigenaars, correcte prijs voor...

Vriendelijke eigenaars, correcte prijs voor lekker eten

Vanden Boer
Beoordeeld op: 14/09/2021
Vanden Boer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service en overheerlijk gegeten, rustig...

Prima service en overheerlijk gegeten, rustig en toch sfeervol ingericht.

Filip
Beoordeeld op: 06/09/2021
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten voor een heel schappelijke...

Zeer lekker gegeten voor een heel schappelijke prijs . Heel vriendelijke mensen en kindvriendelijk . Voor herhaling vatbaar !

Leonora
Beoordeeld op: 03/09/2021

SUPER!!...

SUPER!!

katelijne
Beoordeeld op: 01/09/2021
katelijne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke ontvangst, Gastheer en...

Super vriendelijke ontvangst, Gastheer en gastvrouw zijn persoonlijk . Voedsel is vers, huisgemaakt en zeer smakelijk .

Patrick
Beoordeeld op: 31/08/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzel...

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de vorige keer opgetogen waren over ons bezoek een zestal weken geleden. Eerst een lekkere cava dan garnaalkroketjes (huisgemaakt) met slaatje en brood (huisgemaakt), gevolgd door slibtongetjes met huisgemaakte tartaarsaus en lekkere frietjes en een fles witte wijn Sauvignon. De dame des huizes wijst ons erop dat er geen 3 slibtongetjes maar echter 2 geserveerd worden. Haar man, kok, legt later uit dat de prijzen de pan uitswingen en hoopt snel terug 3 voor die prijs te kunnen serveren, dit is heel correct. Als toetje een koffie en de moelleux au chocolat met bolletje ijs en wat fruit, terug huisgemaakt en echt zalig. Deze mensen beleven horeca met hart en ziel, zijn sociaal met de klanten en de kok kookt met liefde voor het vak.

datum score