Beoordelingen van De Passage

132 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
132 beoordelingen
datum score
Frank
Beoordeeld op: 30/11/2022
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is een gezellig restaurant met fijne bedien...

Het is een gezellig restaurant met fijne bediening en goed eten.

John
Beoordeeld op: 26/11/2022
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Very good. Met all our expectations and more....

Very good. Met all our expectations and more. Been before and this time food just lovely. Wine and cocktails too. Really recommend.

patsy
Beoordeeld op: 23/11/2022
patsy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker en vriendelijk...

zeer lekker en vriendelijk

Martien
Beoordeeld op: 20/11/2022
Martien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer gezellige sfeer en heerlijk gegeten! Ook...

Zeer gezellige sfeer en heerlijk gegeten! Ook de bediening is top. Wij keren zeker terug!

ilse
Beoordeeld op: 18/11/2022
ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Op de suggesties stond oranje wijn uit Italië...

Op de suggesties stond oranje wijn uit Italië en de menukaart was zeer mooi. Vis, vlees en groenten in een mooi kader met vriendelijke competente bediening. De tafels stonden niet te dicht naast mekaar en de muziek stond zacht.

Maud
Beoordeeld op: 14/11/2022
Maud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Niet gastvrij!!! Oplichterspraktijken. Geen...

Niet gastvrij!!! Oplichterspraktijken. Geen excuses na het maken van domme en makkelijk te voorkomen fouten.

Katelijne
Beoordeeld op: 09/11/2022

lekker en correcte bediening...

lekker en correcte bediening

Jacques
Beoordeeld op: 08/11/2022
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit een aanrader,alleen een drankje...

prijs kwaliteit een aanrader,alleen een drankje te veel op de rekening maar dat hebben we zeker aan de computer te danken ik kijk al uit naar mijn volgende bezoek

pieterjan
Beoordeeld op: 07/11/2022

gezellige setting, prima service, lekker eten!...

gezellige setting, prima service, lekker eten!

Annemie
Beoordeeld op: 02/11/2022
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker eten en een vriendelijke bedienin...

Altijd lekker eten en een vriendelijke bediening.

datum score