Beoordelingen van Narai Thai

1172 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
1172 beoordelingen
datum score
Akiko
Datum restaurantbezoek: 16/06/2018
Akiko beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We always meet up at this restaurant for lunch....

We always meet up at this restaurant for lunch. It's been more than a year from the last time. I didn't enjoy as much as used to. All of us had lunch menu. I enjoyed the sun fish dish. The sun fish dish is always delicious. However, I didn't enjoy the pork curry. I was satisfied with all of that except "pork curry" That's why I said I am not satisfied.

Sylvie T.
Datum restaurantbezoek: 12/06/2018
Sylvie T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en eten superlekker.Het was...

Heel vriendelijk en eten superlekker.Het was de derde keer dat we daar kwamen. Komen zeker terug

Anja S.
Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
Anja S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zo leuk,ik ervaar me zo terug in Thailand....

Zo leuk,ik ervaar me zo terug in Thailand.

philip v.
Datum restaurantbezoek: 10/06/2018
philip v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker van eten en heel vriendelijke bedie...

Heel lekker van eten en heel vriendelijke bediening.

Eric V.
Datum restaurantbezoek: 09/06/2018
Eric V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening, lekker eten in een aangenaam...

Goede bediening, lekker eten in een aangenaam interieur.

Marnix
Datum restaurantbezoek: 09/06/2018
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Is niet meer wat het geweest is, niet meer...

Is niet meer wat het geweest is, niet meer zo fijn, uitleg over wat we kregen van vlees/vis niet te verstaan

Luc L.
Datum restaurantbezoek: 08/06/2018
Luc L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk personeel en uitmuntend eten,...

zeer vriendelijk personeel en uitmuntend eten, zeker een aanrader. ik ben daar geweest met een wonderbox dineren in stijl.doen!!!!

Carine
Datum restaurantbezoek: 28/05/2018
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er gezellig en vooral heel lekker....

Het is er gezellig en vooral heel lekker.

Camille D.
Datum restaurantbezoek: 27/05/2018
Camille D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil, personnel très sympathique. L...

Très bon accueil, personnel très sympathique. Le repas était très bon. Nous reviendrons.

Wouter D.
Datum restaurantbezoek: 26/05/2018
Wouter D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke service en goede maaltijd voor...

vriendelijke service en goede maaltijd voor een correcte prijs

datum score