Beoordelingen van Narai Thai

1602 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
1602 beoordelingen
datum score
Jason
Beoordeeld op: 26/09/2022
Jason beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijk personeel. Echt smakel...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Echt smakelijk gegeten. Komen zeker nog terug.

Brian
Beoordeeld op: 24/09/2022
Brian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Niet lang...

Vriendelijke bediening. Lekker eten. Niet lang moeten wachten. We komen zeker terug!

Elsie
Beoordeeld op: 19/09/2022
Elsie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijke bediening. De gerechtjes waren...

Erg vriendelijke bediening. De gerechtjes waren heerlijk en grote porties. En toen ze wisten dat iemand aan tafel jarig was kregen we ijs met vuurwerk heel tof!

Walter
Beoordeeld op: 18/09/2022

Lekker eten, fijne bediening en correcte prijs...

Lekker eten, fijne bediening en correcte prijs

Astrid
Beoordeeld op: 11/09/2022
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede ontvangst, lekker eten, mooie restau...

Zeer goede ontvangst, lekker eten, mooie restaurant. We komen zeker terug.

François
Beoordeeld op: 01/09/2022
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden goed ontvangen en daarna goed begelei...

We werden goed ontvangen en daarna goed begeleid in het kiezen van de menu’s, het eten was zeer lekker en dit alles in één vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

BRUNO
Beoordeeld op: 29/08/2022
BRUNO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

le repas tout etait parfait...

le repas tout etait parfait

Vermaut-Deleye
Beoordeeld op: 29/08/2022
Vermaut-Deleye beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

een zeer vriendelijke en vlotte bestelling....

een zeer vriendelijke en vlotte bestelling. Het eten was zoals altijd heel erg lekker. Nog nooit in al die jaren(20) een probleem gehad.

Catherine
Beoordeeld op: 25/08/2022
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Hele vriendelijk bediening maar ook lekkere...

Hele vriendelijk bediening maar ook lekkere maaltijden!

Cindy
Beoordeeld op: 13/08/2022
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel très sympa et agréable. Les plats...

Personnel très sympa et agréable. Les plats étaient très copieux et très bon. Je recommande !

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan