Beoordelingen van Narai Thai

1371 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1371 beoordelingen
datum score
Arnaud
Beoordeeld op: 17/02/2020
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

The staff was very attentive. The service was...

The staff was very attentive. The service was perfect and the food was great

Annick
Beoordeeld op: 16/02/2020
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten zoals gewoonlijk super. Heel vriendeli...

Het eten zoals gewoonlijk super. Heel vriendelijke bediening. Maar de tafelschikking zou beter kunnen. We zaten boven aan de rokersruimte. We zaten echt heel dicht op elkaar met een luidruchtig koppel naast ons waardoor praten voor ons moeilijk ging. En ook wat ongemakkelijk is doordat je gewoon de buren hun conversatie perfect kan meeluisteren

Martine
Beoordeeld op: 09/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en het eten was heel...

Vriendelijke bediening en het eten was heel lekker.

Paul
Beoordeeld op: 04/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Via reservatie boekten wij voor 4 personen....

Via reservatie boekten wij voor 4 personen. Onze keuze viel op het ontdekkingsmenu...alles OK, vlotte, maar ook vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar

placeholder
Patricia
Beoordeeld op: 29/01/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer zeer vriendelijke ober , lekker eten...

Zeer zeer vriendelijke ober , lekker eten , mooie porties , een aanrader !

Jo
Beoordeeld op: 27/01/2020
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en aangenaam vertoeven....

Lekker eten en aangenaam vertoeven.

Caroline
Beoordeeld op: 25/01/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening....

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Gezellige sfeer. Grote keuze.

Tony
Beoordeeld op: 19/01/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en de bediening was heel vriend...

Eten was lekker en de bediening was heel vriendelijk.

Ushi
Beoordeeld op: 19/01/2020
Ushi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel...

Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel en dat in een mooi kader, meer moet dat niet zijn!

Dirk
Beoordeeld op: 19/01/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere lunch menu voor een mooie prijs. Steeds...

Lekkere lunch menu voor een mooie prijs. Steeds goede bediening en De echte Thaise keuken op je bord

datum score