Beoordelingen van Senzanome

296 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
296 beoordelingen
datum score
an
Beoordeeld op: 27/09/2022
an beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

the food and services are ok for a 1 star resta...

the food and services are ok for a 1 star restaurant, but when come to the bill, they charged me wrong (higher) for the bottle of wine (the bill is hand written)

Roberto
Beoordeeld op: 24/09/2022
Roberto beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Les plats étaient extraordinaire Le chef est...

Les plats étaient extraordinaire Le chef est venu à plusieurs reprises en salle, très sympa !

Laurent
Beoordeeld op: 23/09/2022
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Un cadre, un service et des plats d’excellence....

Un cadre, un service et des plats d’excellence. A découvrir absolument

Angela
Beoordeeld op: 23/09/2022
Angela beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superbe! Rien à ajouter...

Superbe! Rien à ajouter

Astrid
Beoordeeld op: 22/09/2022
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Cadre magnifique. Service impeccable. Menu...

Cadre magnifique. Service impeccable. Menu incroyablement bon.

Ezio
Beoordeeld op: 20/09/2022
Ezio beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Great food, attentive staff and nice ambience ....

Great food, attentive staff and nice ambience .

Javier
Beoordeeld op: 18/09/2022
Javier beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Un accueil et un service irréprochable de toute...

Un accueil et un service irréprochable de toute l’équipe avec une mention particulière pour le Sommelier ! Sans oublier le menu d’exception proposé par le chef !!! Une œuvre d’art pour chaque assiette. Merci

Marc
Beoordeeld op: 17/09/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Nous avons bien mangé mais ce n’était pas excep...

Nous avons bien mangé mais ce n’était pas exceptionnel. Le rapport qualité-prix est donc décevant. La sélection de vin était également portée sur des vins très “marqués” provoquant un écœurement.

Cath
Beoordeeld op: 17/09/2022
Cath beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top adresse...

Top adresse

Alain
Beoordeeld op: 17/09/2022
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le service était impeccable La cuisine était...

Le service était impeccable La cuisine était au top et l’ambiance était magique Si il y a une petite remarque ce serait qu’il n’y a pas eu de pâtes dans ce menu dégustation qui rajoute une petite note italienne

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan