Beoordelingen van Brasserie De La Patinoire

703 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
703 beoordelingen
datum score
Amélie
Beoordeeld op: 27/09/2022
Amélie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

service voiturier parfait, accueil charmant,...

service voiturier parfait, accueil charmant, cadre vraiment chaleureux et personnel aux petits soins, qualité de la nourriture

Geert
Beoordeeld op: 25/09/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

de flexibiliteit om ons onmiddelijk te kunnen...

de flexibiliteit om ons onmiddelijk te kunnen ontvangen, niettegenstaande we 1,5H vroeger aangekomen waren dan gereserveerd. De lekkere steaks

Bertrand
Beoordeeld op: 24/09/2022
Bertrand beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

La qualité de la nourriture....

La qualité de la nourriture.

Jean
Beoordeeld op: 24/09/2022
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Nous avons apprécié ce qui nous a été servi,...

Nous avons apprécié ce qui nous a été servi, même si la succession a été un peu rapide. L'entrée est arrivée très vite après l'apéro et le plat consistant n'a pas trainé non plus. Nous avons demandé un break pour le dessert en disant au serveur qu'on lui ferait signe, mais il est revenu à la charge quelques minutes plus tard, à croire qu'il était pressé qu'on débarrasse le plancher, ce qui n'a pas manqué de nous gâcher un peu le plaisir. Un peu cher.

Marie-Christine
Beoordeeld op: 23/09/2022
Marie-Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Le personnel est très gentil et mon repas était...

Le personnel est très gentil et mon repas était délicieux

Josiane
Beoordeeld op: 23/09/2022
Josiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Il n'y a pas de surprise ’ toujours bon et...

Il n'y a pas de surprise ’ toujours bon et agréable.

Jean-Paul
Beoordeeld op: 23/09/2022
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonne nourriture et excellent service souriant....

Bonne nourriture et excellent service souriant.

Chantal
Beoordeeld op: 18/09/2022
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonne nourriture et personnel attentif....

Bonne nourriture et personnel attentif.

Patrick James
Beoordeeld op: 18/09/2022
Patrick James beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie

Superb service and beautiful food. Very impress...

Superb service and beautiful food. Very impressed and have returned a couple of times since my first visit. Highly recommended.

philippe
Beoordeeld op: 10/09/2022
philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

carte très complète très bon service...

carte très complète très bon service

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan