Beoordelingen van Brasserie De La Patinoire

110 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
110 beoordelingen
datum score
Claire
Beoordeeld op: 20/10/2019
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Arrivés vers 18h45 pour une réservation à 19h,...

Arrivés vers 18h45 pour une réservation à 19h, mon mari, mon fils et moi avons été très bien accueillis par le chef d’équipe et un collaborateur-serveur. Ils nous ont demandé si nous allions à la représentation théâtrale de 20h30, ce qui était notre cas. Service impeccable, recommandation d’un vin qui était excellent, très bonne cuisine. Décor soigné, très bonne ambiance qui donne envie de prolonger lors d’une prochaine fois.

Nick
Beoordeeld op: 13/10/2019
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Oui, dans l'ensemble. Le pauvre serveur se...

Oui, dans l'ensemble. Le pauvre serveur se dépêchait de faire de son mieux pour le bénir et il était stressé parce qu'il en fallait un de plus dans notre région, à mon avis (dans la tente). Super, sauf que j'ai eu la diarrhée à 4 h du matin. Mes deux enfants adultes m'ont aussi dit que les portions étaient plutôt petites.

Philippe
Beoordeeld op: 10/10/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

CE N'EST PAS LA 1ERE FOIS ET JE SUIS (AINSI...

CE N'EST PAS LA 1ERE FOIS ET JE SUIS (AINSI QUE MES CONVIVES ) ENCHANTE PAR LA QUALITE DES METS ET DU SERVICE QUE DU BONHEUR !

Katrien
Beoordeeld op: 30/09/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De obers zijn heel vriendelijk. De ober die...

De obers zijn heel vriendelijk. De ober die ons bediende hoorde dat we in een gemengd gezelschap Nederlands/Frans waren en dus sprak hij ook afwisselend NL/FR met ons. Dat vonden wij bijzonder attent. Het eten was héél verzorgd en lekker, het werd snel en deskundig opgediend door diezelfde vriendelijke ober die ook oog had voor kleine praktische probleempjes van andere klanten en meteen met veel humor een oplossing aanbood. Het kader is mooi en gezellig. Het enige minpuntje vonden wij de nauwe ruimtes tussen de tafels, het was een beetje moeilijk om je ertussen te wringen. De zetels/banken/stoelen zijn dan weer heel comfortabel. Ook belangrijk : de zachte achtergrondmuziek is smaakvol gekozen en staat niet te luid. En ook de prijs/kwaliteit is prima. Heel lekker gegeten in een gezellig aangenaam kader !

Eric
Beoordeeld op: 27/09/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

cadre et service sympa malgré quelques confusio...

cadre et service sympa malgré quelques confusions Carte de brasserie classique Plats de qualité Belle carte de vins

Hermine
Beoordeeld op: 22/09/2019
Hermine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Professionele bediening. Heel fijn terras....

Professionele bediening. Heel fijn terras. Heerlijke klassieke gerechten. Mooie omgeving.

Nathalie
Beoordeeld op: 22/09/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent service, personnel très agréable...

Excellent service, personnel très agréable et bons petits plats!

Philip
Beoordeeld op: 18/09/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

qualité garantie, ambiance superbe......

qualité garantie, ambiance superbe...

Bernard
Beoordeeld op: 16/09/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil, qualité, prix...

Accueil, qualité, prix

Olivier
Beoordeeld op: 16/09/2019

Très bon accueil....

Très bon accueil.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in