Beoordelingen van Brasserie Horta

94 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
94 beoordelingen
datum score
Tania
Beoordeeld op: 06/02/2020
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke bediening, Franstaligen doen moeit...

Vriendelijke bediening, Franstaligen doen moeite om Nederlands te verstaan en te spreken, lekker eten zonder franjes en aan een democratische prijs.

placeholder
Shin
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Shin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bien entendu, l'endroit bénéficie du cadre...

Bien entendu, l'endroit bénéficie du cadre magnifiqueavec pour seul défaut, une mauvaise insonorisation. Ll'accueil de l'équipe, la sympathie des serveurs et l'efficacité du service ont compensés largement. Au sujet de la nourriture, c'est exactement ce que j'aime dans la cuicine belge: sa fausse simplicité. Et tout cela pour un prix tout à fait abordable... En conclusion, c'est un endroit à essayer, à pratiquer et à recommander :)

Sophie
Beoordeeld op: 23/04/2018
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Er was genoeg plaats, het eten was snel bediend...

Er was genoeg plaats, het eten was snel bediend en het was zeer lekker. Zeker de moeite om met een groep naar toe te gaan.

DIRK
Beoordeeld op: 02/12/2017
DIRK beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Simple mais bon!...

Simple mais bon!

BRIGITTE
Beoordeeld op: 16/11/2017
BRIGITTE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Je savais qu'on y mangeait bien, c'est le coin...

Je savais qu'on y mangeait bien, c'est le coin où j'ai travaillé durant 30 ans, donc j'y ai déjà été avec des collègues !

patsy s.
Beoordeeld op: 06/10/2017
patsy s. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

service rapide, prix ok...

service rapide, prix ok

Freddy W.
Beoordeeld op: 31/08/2017
Freddy W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

L'accueil était sympathique, la nourriture,...

L'accueil était sympathique, la nourriture, sans être exceptionnelle était très correcte et le cadre est agréable.

Laureys
Beoordeeld op: 30/08/2017
Laureys beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke plaats om gesprek te voeren...

Leuke plaats om gesprek te voeren

ISABELLE D.
Beoordeeld op: 11/08/2017
ISABELLE D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très beau cadre mais les plats trop épicés...

Très beau cadre mais les plats trop épicés et la viande trop cuite

Jacques
Beoordeeld op: 29/07/2017
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Plats quelconques et sans saveur. Frites déceva...

Plats quelconques et sans saveur. Frites décevantes et grasses.

datum score