Beoordelingen van Gallery Resto-boutique

54 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
54 beoordelingen
datum score
Matilde
Beoordeeld op: 19/02/2020
Matilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

the oly thing I can say is that the menu card...

the oly thing I can say is that the menu card should be upgraded in that it is necessary that descriptions and content of the dishes be specified. I had the steamed poultry with vietnamese style risotto. My poultry was steamed (too long as it was hard and not tender) and covered in a green sauce with lots of fried garlic. None of which I like and it did not add aything to the poultry. Otherwise I always like coming to your restaurant.

Rik
Beoordeeld op: 15/02/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vaste waarde voor ons. Leuk en trendy inter...

Een vaste waarde voor ons. Leuk en trendy interieur. Vlotte bediening en de betere Aziatische keuken.

Christian
Beoordeeld op: 09/02/2020
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre élégant et tendance, bons plats et bon...

Cadre élégant et tendance, bons plats et bon rapport qualité-prix !

aldegonde
Beoordeeld op: 07/12/2019
aldegonde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede en vriendelijke service. Zeer lekker...

Zeer goede en vriendelijke service. Zeer lekker gegeten in een aangenaam interieur. Zeker een aanrader.

Francine
Beoordeeld op: 14/08/2019
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours aussi bon depuis des années. Service...

Toujours aussi bon depuis des années. Service discret et à l'écoute. Prix abordables . Entre copines ou en famille une super adresse .

Pili
Beoordeeld op: 02/08/2019
Pili beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bon accueil, qualité des plats commandés, ambia...

Bon accueil, qualité des plats commandés, ambiance très agréable. A recommander sans hésiter.

placeholder
Joannes
Beoordeeld op: 26/01/2018
Joannes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom er sinds jaren en was nooit ontgoocheld....

Ik kom er sinds jaren en was nooit ontgoocheld.

Sylvie
Beoordeeld op: 27/10/2017
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

The friendly weateress we didn’t have to wait...

The friendly weateress we didn’t have to wait to long to get our order.Atmosphere was great.It was the first time I used that way to reserve very convenient.

Matilde
Beoordeeld op: 24/10/2017
Matilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

good food and good value even though portions...

good food and good value even though portions have diminished

Bernard
Beoordeeld op: 21/09/2017
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cuisine raffinée avec certainement un plus...

Cuisine raffinée avec certainement un plus par rapport aux restaurant asiatiques traditionnels. Produits de qualité à la base de cette cuisine soignée.

datum score