Beoordelingen van La Verveine

1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
10.0
1 review
datum score
placeholder
Jurgen
Beoordeeld op: 25/09/2021
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een echte ontdekking

Doordat onze dochter laat landde op Zaventem, had ik op voorhand gereserveerd met de melding dat we rond 22.00h zouden aankomen. De man aan de telefoon maakte er geen probleem van, hij stond zelf in de keuken zei hij. We kwamen aan met een klein hartje, even na tienen, maar het warme onthaal deed ons direct thuis voelen. Ook de andere klanten straalden, niet zoals in een viersterren restaurant, maar echte gemoedelijkheid. Enkele gerechtjes waren niet meer beschikbaar want we waren laat aangekomen. De chef communiceerde daar heel open over, en dit bewijst ook dat er gewerkt wordt met verse producten. Daarom vroegen we naar zijn suggesties...wel, we zijn maar zelden op die manier verrast geweest. Een waar festijn voor de smaakpapillen en heerlijk om naar te kijken. Heerlijke verse kruiden, en combinaties om U tegen te zeggen. Ook onze vegetariërs waren heel blij eindelijk eens niet de eeuwige salades voorgeschoteld te krijgen. Ieder gerecht is verzorgd aangeboden, met liefde klaargemaakt, en geserveerd met een riante lach. En wat de prijs betreft, wel hier primeert de kwaliteit op de portemonnee, je krijgt zeker prima waar voor je geld. Voor ons zeker de rit waard, we gaan er in ieder geval terug.

datum score