Beoordelingen van Brasserie The Spoon

614 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
614 beoordelingen
datum score
placeholder
Ariane
Beoordeeld op: 20/01/2020
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel de salle efficace et souriant. Premiè...

Personnel de salle efficace et souriant. Première visite après la reprise donc je réserve mon commentaire.

Annie
Beoordeeld op: 15/01/2020
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était impeccable comme à chaque visite...

Tout était impeccable comme à chaque visite tant au point de vue nourriture et vin et gentillesse et professionnalisme du personnel. C'était un moment très agréable et nous reviendrons. A bientôt.

Marc
Beoordeeld op: 09/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Satisfait de ma soirée entre amis mais pas...

Satisfait de ma soirée entre amis mais pas trop du service et d’une des trois côté à l’os qui était surcuite

Viorel
Beoordeeld op: 06/01/2020
Viorel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Chic sans tomber dans la pédanterie, très bon...

Chic sans tomber dans la pédanterie, très bon service, plats de très bonne qualité pour des prix raisonnables.

Anne
Beoordeeld op: 05/01/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons apprécié la qualité de la cuisine,...

Nous avons apprécié la qualité de la cuisine, la viande grillée délicieuse, le rapport qualité/prix raisonnable.

Werner
Beoordeeld op: 05/01/2020
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

reeds meerdere malen langs geweest e zoals...

reeds meerdere malen langs geweest e zoals steeds een zeer vlotte en vriendelijke bediening en uiteraard zeer lekker gegeten.

Laura
Beoordeeld op: 05/01/2020
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Very nice, attentive service, excellent food...

Very nice, attentive service, excellent food and drinks. It was a good discovery for us.

Malghem
Beoordeeld op: 05/01/2020
Malghem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Comme toujours la viande superbement bonne...

Comme toujours la viande superbement bonne et service toujours parfait

Marc
Beoordeeld op: 15/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service impeccable et très bonne cuisine ,rappo...

Service impeccable et très bonne cuisine ,rapport qualité prix, ce qui fait la différence par rapport à certains restaurants.

Nico
Beoordeeld op: 14/12/2019
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bien rôdé. Rapport prix-service-qualité...

Super bien rôdé. Rapport prix-service-qualité impec

datum score