Beoordelingen van 't Stoofpotje Ii

176 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
176 beoordelingen
datum score
Fred
Beoordeeld op: 19/09/2022

Het restaurant bleek gesloten te zijn in verban...

Het restaurant bleek gesloten te zijn in verband met vakantie. Slordig dat dat niet in het reserveringssysteem werd aangegeven.

Anita
Beoordeeld op: 22/08/2022
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De confraters v/d Handbooggilde St.Sebastiaan...

De confraters v/d Handbooggilde St.Sebastiaan Bredene danken het personeel van harte.(SUPER!)

Wendy
Beoordeeld op: 21/08/2022
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Vriendelijke bediening...

Lekker eten. Vriendelijke bediening

Martin
Beoordeeld op: 21/08/2022

Prijs kwliteit...

Prijs kwliteit

Carine A.
Beoordeeld op: 15/08/2022
Carine A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader, vriendelijke bediening en...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening en eten heel lekker. Aanrader.

Marc
Beoordeeld op: 15/08/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Soepele, bediening zonder wachttijd....

Soepele, bediening zonder wachttijd.

Patricia
Beoordeeld op: 08/08/2022
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening en heel lekker eten....

vriendelijke bediening en heel lekker eten.

Martin
Beoordeeld op: 30/07/2022
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, proper en zeer vriendelijke mense...

Super lekker, proper en zeer vriendelijke mensen ! Een aanrader!!

Filip
Beoordeeld op: 28/07/2022
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker maar een wachttijd van...

Het eten was lekker maar een wachttijd van 2 uur en tussendoor nog niet vragen of er iets moet zijn om te drinken. Kermis of niet, ofwel voorzie je voldoende personeel ofwel aanvaard je minder gasten.

MAGDA
Beoordeeld op: 17/07/2022

Vriendelijk onthaal. Menu keuze voldeed aan...

Vriendelijk onthaal. Menu keuze voldeed aan onze verwachting. We hebben er lekker gegeten. Lamskoteletjes perfect gebakken. Alles naar wens. Voor herhaling vatbaar

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan