Beoordelingen van Bistro-lounge Amical

331 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
331 beoordelingen
datum score
Lieven
Beoordeeld op: 01/09/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was voor ons een nieuwe ontdekking, dicht...

Het was voor ons een nieuwe ontdekking, dicht bij huis. Bediening zeer vriendelijke, eten zeer lekker. Extra slaatje mocht iets groter en creatiever... Aangename tuin. Wij komen hier zeker nog veel terug.

Yannick
Beoordeeld op: 31/08/2019
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede ontvangst, vriendelijk, sjoviaal......

Zeer goede ontvangst, vriendelijk, sjoviaal... Onmiddelijk een familair gevoel door aankomst in prachtig gerenoveerde villa. Voor herhaling vatbaar! We hebben er van genoten.

Lieven
Beoordeeld op: 24/08/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vers, heel lekker in een rustige ongedwong...

Heel vers, heel lekker in een rustige ongedwongen sfeer. Heel vriendelijke bediening en super mooi interieur.

Katrijn
Beoordeeld op: 24/08/2019
Katrijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere lunch! Goeie kwaliteit voor een schappe...

Lekkere lunch! Goeie kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Marc
Beoordeeld op: 16/08/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

omdat het er huiselijk aan toegaat...

omdat het er huiselijk aan toegaat

Paula
Beoordeeld op: 16/08/2019

Zeer goede kwaliteit en vriendelijke bediening....

Zeer goede kwaliteit en vriendelijke bediening.

Erik
Beoordeeld op: 12/08/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vlotte bediening ....

Lekker eten en vlotte bediening .

Wendy
Beoordeeld op: 11/08/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Mooi interieur, heel gezellig, vriendelijke...

Mooi interieur, heel gezellig, vriendelijke bediening, lekker gegeten, wij komen terug

Martine
Beoordeeld op: 02/08/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi interieur, vriendelijke en vlotte bedienin...

Mooi interieur, vriendelijke en vlotte bediening en zeer lekker eten! Bij mooi weer kan je ook genieten van een mooi terras!

datum score