Beoordelingen van Paradijs Van Wenemaar

235 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
235 beoordelingen
datum score
Yvan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten goeie bediening...

lekker eten goeie bediening

Matthias
Beoordeeld op: 15/02/2020
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker !!...

Zeer lekker !!

Wim
Beoordeeld op: 18/01/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne omgeving, lekker eten, vriendelijke bedie...

Fijne omgeving, lekker eten, vriendelijke bediening;

Philippe
Beoordeeld op: 13/01/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten + vlotte service : timing voor...

Lekker eten + vlotte service : timing voor onze volgende afspraak werd gehaald. Top!!

Matthijs
Beoordeeld op: 04/01/2020
Matthijs beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten en prijs kwaliteit echt goed!...

Super lekker eten en prijs kwaliteit echt goed!

Debbie
Beoordeeld op: 03/01/2020
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk gebakken angussteak gegeten. Goede wijnen. Fijne ambiance.

Kenny
Beoordeeld op: 03/01/2020
Kenny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was zeer lekker! Wij zijn gegaan voor...

Het eten was zeer lekker! Wij zijn gegaan voor de Cote a l’os Limousin, en deze was voor ons perfect gekruid en gebakken, zeker een aanrader!

De Smet
Beoordeeld op: 30/12/2019
De Smet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst, lekker eten. Rust...

Heel vriendelijke ontvangst, lekker eten. Rustige omgeving en heel vriendelijk personeel. Een aanrader.

robert
Beoordeeld op: 29/12/2019
robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi sfeervol restaurant, heerlijk eten en...

Mooi sfeervol restaurant, heerlijk eten en supervriendelijke bediening Perfecte combi!

Rudi
Beoordeeld op: 23/12/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het verhaal klopt van het begin tot het einde....

Het verhaal klopt van het begin tot het einde. Super vriendelijk en super lekker eten. Een topadres.

datum score