Beoordelingen van Paradijs Van Wenemaar

346 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
346 beoordelingen
datum score
alex b.
Beoordeeld op: 27/11/2022
alex b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, nette tent, netjes geholpen...

Mooie locatie, nette tent, netjes geholpen

Margoo G.
Beoordeeld op: 20/11/2022

Lekker!...

Lekker!

Françoise
Beoordeeld op: 14/11/2022
Françoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zélée goed...

Zélée goed

Daisy
Beoordeeld op: 13/11/2022
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker verwarmd terras, mooi interieur, super...

Lekker verwarmd terras, mooi interieur, super vriendelijke bediening en heerlijke maaltijd.

Petra
Beoordeeld op: 01/10/2022
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijk personeel...

Lekker eten en vriendelijk personeel

Matthias
Beoordeeld op: 30/09/2022
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was verzorgd en kwalitatief. Prijs/kwa...

Het eten was verzorgd en kwalitatief. Prijs/kwaliteit = top Goede bediening Mooi kader

Danny
Beoordeeld op: 27/09/2022
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlees was heerlijk, salade en friet viel tegen....

Vlees was heerlijk, salade en friet viel tegen. De bekende Belgische frieten waren slap en niet lekker.

Jonas
Beoordeeld op: 26/09/2022
Jonas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer mooi kader, vriendelijke bediening en...

Zeer mooi kader, vriendelijke bediening en heel erg lekker eten.

Geert
Beoordeeld op: 14/09/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Ondanks dat de reservatie bevestigd was, bleek...

Ondanks dat de reservatie bevestigd was, bleek het restaurant GESLOTEN ! Niet professioneel als je er met een zakenrelatie een afspraak hebt.

Ellen
Beoordeeld op: 10/09/2022
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel gezellige locatie en super lekker eten....

Heel gezellige locatie en super lekker eten.

datum score