Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

379 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
379 beoordelingen
datum score
Inge
Beoordeeld op: 19/10/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles van begin tot eind was lekker...

Alles van begin tot eind was lekker

Nelle
Beoordeeld op: 15/10/2020
Nelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Hallo, We waren blij verrast met de spetterende...

Hallo, We waren blij verrast met de spetterende verjaardags-attentie bij het dessert! Jullie hebben een heel goed Covid19 beleid, veel ruimte en duidelijke instructies. Alle hulpmiddelen overal aanwezig! Puik gedaan! Dank U wel!

Pieter
Beoordeeld op: 04/10/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel keuze voor een menselijke prijs...

Veel keuze voor een menselijke prijs

Brugge
Beoordeeld op: 03/10/2020
Brugge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles proper en net naar de corona maatregels...

alles proper en net naar de corona maatregels het eten was zoals gewoonlijk lekker en ook het personeel hield zich strikt aan de maatregels lekker gegeten en gedronken en ons geen moment onveilig gevoeld

Lucrèce
Beoordeeld op: 03/10/2020
Lucrèce beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van het...

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van het eten. .Zeer tevreden van het personeel. Kortom tevreden over het ganse pakket! Doe zo verder.

Peter
Beoordeeld op: 03/10/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader en heel verzorgd buffet maar...

Aangenaam kader en heel verzorgd buffet maar wat er echt uitsprong: heel professionele bediening!

Nele
Beoordeeld op: 28/09/2020
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vriendelijk...

Lekker en vriendelijk

marleen
Beoordeeld op: 28/09/2020
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

de keuze van het eten de netheid overal dit...

de keuze van het eten de netheid overal dit is zeker een aanrader en wij komen zeker eens terug

Neda
Beoordeeld op: 28/09/2020
Neda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg ruime keuze, lekker eten, kindvriendelijk. ...

Erg ruime keuze, lekker eten, kindvriendelijk. Het personeel was heel vriendelijk en heeft met plezier al onze vragen beantwoord. Een belevenis voor ons hele gezin!

placeholder
Piet
Beoordeeld op: 27/09/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

klasse en betaalbaar en ruime keuze en vriendel...

gezelligheid en ruimte en verrassend veel in de aanbieding

datum score