Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

503 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
503 beoordelingen
datum score
Nina
Beoordeeld op: 04/12/2021
Nina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig en vriendelijke service, lekkere...

Zeer gezellig en vriendelijke service, lekkere hapjes en warme schotels! Ook het dessertbuffet was top! Enkel de kip op de teppanyaki was wat droog en taai.

de bree
Beoordeeld op: 29/11/2021
de bree beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Klantenservice was top...

Klantenservice was top

Matthieu
Beoordeeld op: 29/11/2021
Matthieu beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, grote keuze ....

lekker eten, grote keuze .

patrick
Beoordeeld op: 29/11/2021
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon geen reden...

Gewoon geen reden

Audrey
Beoordeeld op: 28/11/2021
Audrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Eten was lekker en een goede sfeer. Personeel...

Eten was lekker en een goede sfeer. Personeel was vriendelijk.

Hassan
Beoordeeld op: 28/11/2021
Hassan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Very nice chef...

Very nice chef

Kirina
Beoordeeld op: 28/11/2021
Kirina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke mensen, je kan er echt alles eten!...

Vriendelijke mensen, je kan er echt alles eten! Alleen waren sommige dingen niet meer zo knapperig maar al bij al was het heel lekker!

Monique
Beoordeeld op: 22/11/2021
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker maar het was te druk....

Het eten was zeer lekker maar het was te druk. Dit veroorzaakte wel wat angst door Corona. Kelners droegen mondbescherming onder de neus. Dikwijls opstopping aan het eten.

Eddy
Beoordeeld op: 20/11/2021
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke ontvangst eten top bediening top , tafels...

Leuke ontvangst eten top bediening top , tafels vlug terug proper . Lege borden vlug opgeruimd . Vriendelijke mensen en 3 uur gratis parking. Tot een volgende boeking voor klein feest of zo of een singel bezoek . Mvg Eddy

Sonia
Beoordeeld op: 18/11/2021
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en personeel perfect , klanten lopen tevee...

Eten en personeel perfect , klanten lopen teveel rond zonder mondmasker .

datum score