Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

316 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
316 beoordelingen
datum score
martine
Beoordeeld op: 10/03/2020
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

veel keuze om te eten en het personeel is heel...

veel keuze om te eten en het personeel is heel vriendelijk. We zijn al verschillende keren gekomen en zijn zeker nog zinnens om weer te keren

Griet
Beoordeeld op: 10/03/2020
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen...

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen te stellen. Ik miste meer groenten (koud en warm) om te combineren bij de vis en vlees gerechten

Louis
Beoordeeld op: 09/03/2020
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde : eten, personeel en netheid...

Alles was in orde : eten, personeel en netheid van de zaak

Walter
Beoordeeld op: 09/03/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk concept, veel keuze en goede producten....

Leuk concept, veel keuze en goede producten.

Vandewege
Beoordeeld op: 08/03/2020
Vandewege beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam...

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam personeel en zeer kwaliteitsvol eten. Een aanrader!

Lien
Beoordeeld op: 06/03/2020
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor een selfservice restaurant word jij niet...

Voor een selfservice restaurant word jij niet aan jouw lot overgelaten. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd... En het eten is voor elk wat wils; lekker en vers.

Jan
Beoordeeld op: 02/03/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker en er werd voldoende aangev...

Het eten was lekker en er werd voldoende aangevuld. Het was onze eerste keer dat we er kwamen en een woordje uitleg zou welkom geweest zijn.

Benny
Beoordeeld op: 02/03/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was in orde de voedsel drank en zeker de...

Het was in orde de voedsel drank en zeker de personeel. We komen zeker terug

Atnoinette
Beoordeeld op: 26/02/2020
Atnoinette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke...

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke bediening en ontvangst, discreet maar efficiënt, genoeg ruimte tussen de tafels zodat niemand een ander stoort. Je eet wat je graag eet, wanneer je het liefst hebt, en hoeveel je zelf wil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig, behalve voor kleine kinderen...

Pierre
Beoordeeld op: 24/02/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok....

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok.

datum score