Beoordelingen van Officina Raffaelli

146 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
146 beoordelingen
datum score
Benoît
Beoordeeld op: 28/05/2022
Benoît beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden , vriendelijk , lekker en toffe...

Zeer tevreden , vriendelijk , lekker en toffe omgeving.

Paul
Beoordeeld op: 27/05/2022
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Niveau prijs kwaliteit niet ok...

Niveau prijs kwaliteit niet ok

toon
Beoordeeld op: 27/05/2022
toon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het hele gebouw hing vol rook (van één van...

Het hele gebouw hing vol rook (van één van de andere restaurants in het gebouw) wat minder aangenaam was om te eten.Het eten kwam veel te snel. Vanaf dat ons voorgerecht op was, werden de borden weggenomen en minder dan een minuut later stond het hoofdgerecht al op de tafel. Op minder dan een uur waren we terug buiten. Mijn pasta was nog te hard, stadium voor "al dente". Niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want de bediening was op zich wel vriendelijk.

Evelien
Beoordeeld op: 16/05/2022
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was redelijk stuurs. Het moest...

De bediening was redelijk stuurs. Het moest allemaal nogal rap rap gaan. Ze laten ons proeven van de wijn maar wachten niet op het antwoord en schenken ondertussen al de overige glazen in.

Maartje
Beoordeeld op: 14/05/2022
Maartje beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, flexibele en correcte bediening,...

Heel lekker, flexibele en correcte bediening, aangenaam druk

katrien
Beoordeeld op: 13/05/2022
katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, vriendelijke bediening en snelle...

lekker eten, vriendelijke bediening en snelle service

Hilde
Beoordeeld op: 12/05/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer flexibel. Tafel kon nog 2 keer gewisseld...

Zeer flexibel. Tafel kon nog 2 keer gewisseld worden toen we daar waren omdat het toch frisser was dan gedacht. Snelle levering ( klein beetje te als je in groep bent?) en lekker eten. Drank wel prijzig!

Xavier
Beoordeeld op: 08/05/2022
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel snel en vlot bediend. Vriendelijke medewer...

Heel snel en vlot bediend. Vriendelijke medewerkers. Kwaliteit eten goed, maar niet super. Verhouding prijs-kwaliteit: uitstekend.

Micheline
Beoordeeld op: 06/05/2022
Micheline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

- we hadden het gevoel ons te moeten haasten -...

- we hadden het gevoel ons te moeten haasten - en als je déca besteld, wens ik liever dat men zegt dat er geen is, dan dat men een gewone koffie serveert

Klaas
Beoordeeld op: 27/04/2022
Klaas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vlotte en vriendelijke bediening, supertof...

Heel vlotte en vriendelijke bediening, supertoffe sfeer, geweldig lekkere en grote pizza’s!

datum score