Beoordelingen van Eetkaffee Multatuli

775 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
775 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 05/04/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig terras, lekker eten en vriendelijk...

gezellig terras, lekker eten en vriendelijk personeel. toppie!!!!

Kathelijne
Beoordeeld op: 14/03/2020
Kathelijne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening én lekker eten...

Vriendelijke bediening én lekker eten

Karen
Beoordeeld op: 14/03/2020
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit heel goed....

Prijs/kwaliteit heel goed.

Koen
Beoordeeld op: 14/03/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlot overleg en reservering voor groep van...

Vlot overleg en reservering voor groep van 26. Zeer lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening, mooi kader. We komen terug.

Annemie
Beoordeeld op: 12/03/2020
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten voor een redelijke prijs in...

Lekker gegeten voor een redelijke prijs in een zeer gezellig en origineel ingericht eethuis.

Nadia
Beoordeeld op: 10/03/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle en vriendelijke bediening, fantastisch...

Snelle en vriendelijke bediening, fantastisch eten en een grootte ruimte!

Fabienne
Beoordeeld op: 09/03/2020
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

De ontvangst is vriendelijk en ondanks de drukt...

De ontvangst is vriendelijk en ondanks de drukte heel vlot en goed georganiseerd. Het is er gezellig en het eten is er super lekker. Meer moet dat niet zijn :-)

Pieter
Beoordeeld op: 07/03/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Er hangt altijd een leuke vibe, de motivatie...

Er hangt altijd een leuke vibe, de motivatie van het personeel valt ook elke keer weer op. De vroegere toog vond ik karaktervoller en leuker om aan te zitten maar dat is een detail. Multatuli blijft qua eetgelegenheden in Gent een erg betrouwbare keuze.

Edwin
Beoordeeld op: 07/03/2020
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima ontvangst en bediening + lekker eten....

Prima ontvangst en bediening + lekker eten.

Sofie
Beoordeeld op: 06/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en gezellig kader, vriendelijke personeel,...

Mooi en gezellig kader, vriendelijke personeel, snelle bediening en lekker eten! Topadresje. Doe zo verder!!!!!

datum score