Beoordelingen van Bistro Bon Appetit

761 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
761 beoordelingen
datum score
Sigrid
Beoordeeld op: 20/10/2020
Sigrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Great atmosphere, very attentive waiters, the...

Great atmosphere, very attentive waiters, the cooks bring you the dishes in a charming way, and excellent price/quality balance.

Hilde
Beoordeeld op: 20/10/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gezellig...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gezellig en mooi interieur. Aangename middag gehad. Gaan we nog naartoe !

Constant
Beoordeeld op: 19/10/2020
Constant beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

ik ben zeer tevreden over alles .de bediening...

ik ben zeer tevreden over alles .de bediening en vriendelijkheid vanwege het personeel en de vlottebediening

Alain
Beoordeeld op: 19/10/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

het personeel was super sympathiek , het eten...

het personeel was super sympathiek , het eten was lekker, het kader super mooi.

kurt
Beoordeeld op: 18/10/2020
kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, vlotte en vriendelijke...

Heel lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening.

Kurt
Beoordeeld op: 18/10/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer leuke sfeer, mooi en gezellig. De dienstv...

Zeer leuke sfeer, mooi en gezellig. De dienstverlening was ook super goed.. jullie komen voldoende vragen of alles naar wens is.. het lounge gedeelte is zeer leuk en gezellig.. wij komen zeker nog terug.. veel succes tijdens de komende corona periode

Heidi
Beoordeeld op: 16/10/2020
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig kader, vriendelijke bediening,...

Heel gezellig kader, vriendelijke bediening, lekker eten.

david
Beoordeeld op: 12/10/2020
david beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk bediening en heel lekker geget...

Zeer vriendelijk bediening en heel lekker gegeten

Wim
Beoordeeld op: 11/10/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Entrecote wordt geserveerd op een koud bord,...

Entrecote wordt geserveerd op een koud bord, begeleidende champignonsaus was niet warm genoeg en veel te zout en hierdoor echt niet lekker, het was dus nog een geluk dat de geserveerde hoeveelheid minimaal was voor 300 gr vlees.

Mirte
Beoordeeld op: 09/10/2020
Mirte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Steeds opnieuw goed ontvangen en lekker gegeten...

Steeds opnieuw goed ontvangen en lekker gegeten.

datum score