Beoordelingen van Hooghuis

98 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
98 beoordelingen
datum score
Veronique
Beoordeeld op: 14/02/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Fijne locatie, fijne bediening, wij reserveerde...

Fijne locatie, fijne bediening, wij reserveerden voor een grote groep, alles verliep vlot en zonder problemen. Lekker gegeten, prijs kwaliteit absoluut in orde! Zeer flexibel, ik heb de dag zelf nog een aantal wijzigingen moeten doorvoeren en dat ging zonder problemen.

Serkan
Beoordeeld op: 09/02/2020
Serkan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk, gezellig en lekker eten...

Leuk, gezellig en lekker eten

Martine
Beoordeeld op: 08/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Lekker eten !...

Vriendelijke bediening. Lekker eten !

Marcel
Beoordeeld op: 19/01/2020
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er gezellig, lekker eten en top bedieni...

Het was er gezellig, lekker eten en top bediening. Een aanrader !

patrick
Beoordeeld op: 02/01/2020
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en goed eten voor weinig geld !!...

Vriendelijk en goed eten voor weinig geld !!

Tist
Beoordeeld op: 21/12/2019
Tist beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lokatie,bediening en eten...

Super lokatie,bediening en eten

Griet
Beoordeeld op: 12/12/2019
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, en vriendelijke bediening...

Heel lekker gegeten, en vriendelijke bediening

Mirthe
Beoordeeld op: 12/12/2019
Mirthe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super tevreden...

Super tevreden

Gaetan
Beoordeeld op: 24/11/2019
Gaetan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastische lekker eten en ongeloofelijk vrien...

Fantastische lekker eten en ongeloofelijk vriendelijke bedienings. Super sfeer daar

Corinne
Beoordeeld op: 23/11/2019
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en fijne bediening!...

Heel lekker eten en fijne bediening!

datum score