Beoordelingen van Hooghuis

128 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
128 beoordelingen
datum score
Bart
Beoordeeld op: 13/06/2021
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De totaalervaring... bediening TOP, eten TOP,...

De totaalervaring... bediening TOP, eten TOP, alles TOP

Michael
Beoordeeld op: 18/10/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hele vriendelijke Personeel...

Hele vriendelijke Personeel

Johan
Beoordeeld op: 13/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke...

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijke bediening. Het eten is lekker en meer dan voldoende en we hebben niet lang moeten wachten. Top.

Yvan
Beoordeeld op: 04/10/2020
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, leuke sfeer, Corona...

Vriendelijke bediening, leuke sfeer, Corona proof en lekker eten

An
Beoordeeld op: 27/09/2020
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Omdat de website andere gerechten de dag ervore...

Omdat de website andere gerechten de dag ervoren meegaf, dan de dag zelf.

Mara
Beoordeeld op: 27/09/2020
Mara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was heel druk. We hebben lang moeten wachte...

Het was heel druk. We hebben lang moeten wachten op ons eten en ook om iets bij te bestellen. Ik was zelf tevreden met het eten, maar m'n gezelschap niet echt.

Yne
Beoordeeld op: 18/09/2020
Yne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezelli...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, gezellig zitten buiten op het terras, alleen wat frisjes naarmate de avond vorderde.

Dedeyne
Beoordeeld op: 06/09/2020
Dedeyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Lekke...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Lekker gegeten! Dik in orde, we komen zeker nog eens terug!

Charlotte
Beoordeeld op: 29/07/2020
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker gegeten.Verzorgde bediening....

Lekker gegeten.Verzorgde bediening.

Arwinder
Beoordeeld op: 26/07/2020
Arwinder beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden! Ondanks het ongelukje met de...

Heel tevreden! Ondanks het ongelukje met de mayo pot! Vriendelijke bediening en lekker eten!

datum score