Beoordelingen van Wok Dynasty Hasselt

277 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
277 beoordelingen
datum score
Ralf
Beoordeeld op: 30/09/2022
Ralf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, verzorgd restaurant,...

Vriendelijk personeel, verzorgd restaurant, uitgebreide keuze, realistische prijzen

Adriana
Beoordeeld op: 30/09/2022
Adriana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een zeer goede bediening!...

Lekker eten en een zeer goede bediening!

Brems
Beoordeeld op: 25/09/2022
Brems beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Proper en verzorgd,en heel vriendelijk . Komen...

Proper en verzorgd,en heel vriendelijk . Komen zeker terug

Dirk
Beoordeeld op: 23/09/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Ruime zitplaatsen. Uitgebreid...

Vlotte bediening. Ruime zitplaatsen. Uitgebreide keuzes van gerechten en bereidingswijze. Schappelijke prijzen.

Souhaila
Beoordeeld op: 19/09/2022
Souhaila beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Er zat een haar in mijn eten en de sushi smaakt...

Er zat een haar in mijn eten en de sushi smaakte oud. Wel vriendelijke personeel

jelena
Beoordeeld op: 19/09/2022
jelena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De rijst van de sushi was heel hard. De kook...

De rijst van de sushi was heel hard. De kook aan de green egg eas grof en onbeleefd. De toiletten waren heel vuil en was geen Zeep aanwezig.

Cindy V.
Beoordeeld op: 18/09/2022
Cindy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig om te dineren. Aangename sfeer. V...

Heel gezellig om te dineren. Aangename sfeer. Vriendelijk onthaal, vriendelijk personeel. Goed gegeten en gedronken.

Michel
Beoordeeld op: 17/09/2022
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Rekende ons tot tweemaal toe teveel aan en...

Rekende ons tot tweemaal toe teveel aan en geen fles champagne voorradig bij afgifte van de bon door de jarige. Gelukkig was ik alert en het juiste bedrag betaald.

patrick
Beoordeeld op: 15/09/2022
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker....

Het was lekker.

Zoe
Beoordeeld op: 10/09/2022
Zoe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ervaring gehad met lekker eten...

Aangename ervaring gehad met lekker eten

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan