Beoordelingen van Trentanove

25 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
25 beoordelingen
datum score
Jurgen
Beoordeeld op: 19/09/2021
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Na het plaats nemen duurde het enige tijd voora...

Na het plaats nemen duurde het enige tijd vooraleer we een kaart te zien kregen. Tafelgasten naast ons die enkele minuten na ons arriveerden kregen wel vlot een kaart en de vraag om iets te drinken. We hebben dan maar zelf erom gevraagd. Verder was de keuken enorm traag: om 20u gererveerd (we waren zelfs wat vroeger) en pas om 21u werd het voorgerecht geserveerd. Dan duurde het nog eens tot 21u45 voor ons hoofdgerecht, en dat terwijl we reeds navraag hadden gedaan of men ons 'vergeten' was. De service is niet meer wat het was, dit restaurant is voor ons geen aanrader meer. Jammer!

Beoordeeld op: 18/09/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

toffe zaakvoerder en geweldige sfeer, het eten...

toffe zaakvoerder en geweldige sfeer, het eten is uiteraard ook TOP, we gaan deze avond terug :-)

Jacques
Beoordeeld op: 17/09/2021
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst, prima bediening en vooral...

Goede ontvangst, prima bediening en vooral ook lekker eten!

Alexiou
Beoordeeld op: 16/09/2021
Alexiou beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn vaste klant, het is altijd tip top...

Wij zijn vaste klant, het is altijd tip top in orde en zeer lekker!

Sofie
Beoordeeld op: 16/09/2021
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en mooie locatie...

Lekker eten en mooie locatie

Naomi
Beoordeeld op: 11/09/2021
Naomi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk eten, mooie locatie en interieur,...

Heerlijk eten, mooie locatie en interieur, heel vriendelijke bediening

Paul
Beoordeeld op: 10/09/2021
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne gerechten! Smaken zitten zeer goed en...

Fijne gerechten! Smaken zitten zeer goed en gerechten worden zeer mooi opgediend! Service is ook prima en vriendelijk personeel

Monique
Beoordeeld op: 10/09/2021
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zijn steeds tevreden over het lekker eten en...

Zijn steeds tevreden over het lekker eten en de fijne sfeer, Een beetje spijtig dat we zolang moesten wachten. Gelukkig dat onze toffe kleinkinderen er begrip voor konden opbrengen dat het met een te beperkt aantal personeel niet altijd even vlotjes verloopt. Dank nog voor het extra koffietje dat ons ter compensatie werd aangeboden.

Guy
Beoordeeld op: 08/09/2021
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was lekker, Italiaans met een twist, aange...

Eten was lekker, Italiaans met een twist, aangename omgeving. jammer van het ontbreken van eet-terras, wel wat te lang wachten op eten en bediening.

Nic
Beoordeeld op: 08/09/2021
Nic beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en lekker eten....

Vlotte bediening en lekker eten.

datum score