Beoordelingen van Trentanove

557 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
557 beoordelingen
datum score
Carla I.
Beoordeeld op: 07/12/2023

Gezellig genieten aan de ronde tafel, mooie...

Gezellig genieten aan de ronde tafel, mooie zaak! Het eten was lekker en de bediening vlot en aangenaam.

Luc
Beoordeeld op: 07/12/2023
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het is een grote zaak, en toch is het heel...

Het is een grote zaak, en toch is het heel gezellig ingericht met verschillende niveau's en compartimenteringen. De bediening is supervriendelijk, en ook al is het druk, blijven ze er kalm en relaxed bij. Je moet nooit te lang wachten, de timing is perfect. De huiswijn is waarschijnlijk de beste die ik ken. Meestal krijg je een heel modale wijn, maar hun witte huiswijn is al direct van topkwaliteit. De gerechten zijn superlekker, mooi gepresenteerd, en met de beste ingrediënten.

Carine
Beoordeeld op: 02/12/2023
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker eten....

Zeer lekker eten.

mimi
Beoordeeld op: 01/12/2023
mimi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

het was heel lekker in een mooi kader...

het was heel lekker in een mooi kader

Tony
Beoordeeld op: 26/11/2023
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, vriendelijk personeel, superlekk...

Mooie locatie, vriendelijk personeel, superlekker gegeten

Els S.
Beoordeeld op: 25/11/2023
Els S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten Vlotte bediening Gezellige...

Heel lekker eten Vlotte bediening Gezellige inrichting

Patrick
Beoordeeld op: 25/11/2023
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker. Vriendelijk personeel...

Super lekker. Vriendelijk personeel

Michael
Beoordeeld op: 23/11/2023
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Duur voor wat het is...

Duur voor wat het is

Marcel
Beoordeeld op: 19/11/2023
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer vriendelijk zeer lekker , het was top...

Zeer vriendelijk zeer lekker , het was top met de groeten van rocco magagnino

Marc
Beoordeeld op: 19/11/2023
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende gerechten. Fijne en aangename bedie...

Uitstekende gerechten. Fijne en aangename bediening.

datum score