Beoordelingen van Trentanove

252 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
252 beoordelingen
datum score
Carine
Beoordeeld op: 25/09/2022
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was naar wens...

Alles was naar wens

merijn
Beoordeeld op: 23/09/2022
merijn beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Goede bediening en lekker en meer dan voldoende...

Goede bediening en lekker en meer dan voldoende eten.

Ingrid
Beoordeeld op: 22/09/2022
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Super vriendelijke bediening, heel lekker geget...

Super vriendelijke bediening, heel lekker gegeten.

Esther
Beoordeeld op: 21/09/2022
Esther beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Maandmenu was zeer lekker! Mooie presentatie!...

Maandmenu was zeer lekker! Mooie presentatie! Perfecte cuisson van het vlees! Gezellig kader! We komen zeker terug!

Warnant
Beoordeeld op: 21/09/2022
Warnant beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening!! Lekker eten en...

Heel vriendelijke bediening!! Lekker eten en zeer verzorgd! We komen terug ! Bedankt

yvette
Beoordeeld op: 18/09/2022
yvette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aan correcte prijzen. Gezellig...

Lekker eten aan correcte prijzen. Gezellig kader en vriendelijk en enthousiast personeel.

Linda
Beoordeeld op: 18/09/2022
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Altijd Vriendelijk personeel. Lekkere lunch. Gl...

Altijd Vriendelijk personeel. Lekkere lunch. Glutenvrije broodjes Mooi gezellig restaurant Wij gaan zeker terug!

Gwendy
Beoordeeld op: 17/09/2022
Gwendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch eten. De pasta met octopus en champ...

Fantastisch eten. De pasta met octopus en champignons was zaaaalig. Plus wij hadden een prachtig zicht op de knappe koks ;-)

Frank
Beoordeeld op: 15/09/2022
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gezellige sfeer , super lekker eten en zeer...

Gezellige sfeer , super lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Top top

Shari
Beoordeeld op: 14/09/2022
Shari beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige setting, vriendelijk personeel en...

Gezellige setting, vriendelijk personeel en lekker eten! Zeker voor herhaling vatbaar

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan