Beoordelingen van De Levensboom

548 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
548 beoordelingen
datum score
Carine
Beoordeeld op: 09/05/2021
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Voor de 1ste maal Vegan gegeten en het was...

Voor de 1ste maal Vegan gegeten en het was superlekker. Een bom van smaken en mooie presentatie. We komen zeker terug.

wendy
Beoordeeld op: 09/05/2021
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en gezellig. Eerste terras mbt...

Zeer lekker en gezellig. Eerste terras mbt corna en ik voelde me heel veilig. Alles was goed geregeld

Joris
Beoordeeld op: 20/10/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gerechten waren te eenvoudig voor de gevraagde...

Gerechten waren te eenvoudig voor de gevraagde prijs. Redelijk overroepen.

Dorien
Beoordeeld op: 18/10/2020
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Weer heel lekker, smaakvol gegeten!...

Weer heel lekker, smaakvol gegeten!

Rudy
Beoordeeld op: 18/10/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en een vlotte en vriendelijke...

Super lekker en een vlotte en vriendelijke bediening.

Ruth
Beoordeeld op: 17/10/2020
Ruth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hebben geweldig lekker gevonden!...

We hebben geweldig lekker gevonden!

Helene
Beoordeeld op: 17/10/2020
Helene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader, ongedwongen sfeer, toffe gasth...

Aangenaam kader, ongedwongen sfeer, toffe gastheer en lekker eten en drinken. Vegetarisch gezonde kost.

Katrien
Beoordeeld op: 17/10/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker gegeten en heel vriendelijke bedien...

Superlekker gegeten en heel vriendelijke bediening.

Monica
Beoordeeld op: 16/10/2020
Monica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Menu was overheerlijk! Restaurant Corona-proof ...

Menu was overheerlijk! Restaurant Corona-proof Vriendelijke bediening.

Karlijn
Beoordeeld op: 15/10/2020
Karlijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten, fijne bediening, mooie plek!...

Lekker eten, fijne bediening, mooie plek!

datum score