Beoordelingen van De Levensboom

556 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
556 beoordelingen
datum score
Rika
Beoordeeld op: 14/05/2021
Rika beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig tuinterras waar je je eventjes op...

Gezellig tuinterras waar je je eventjes op vakantie voelt. Lekker vegan gerechtjes met heel veel smaal en liefde bereid.

Dominique
Beoordeeld op: 14/05/2021
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi terras, vriendelijke ontvangst, heerlijke...

Mooi terras, vriendelijke ontvangst, heerlijke gerechten, kortom , zeker opnieuw.

Janna
Beoordeeld op: 13/05/2021
Janna beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Mooie tuin en setting. Heerlijk eten, verse...

Mooie tuin en setting. Heerlijk eten, verse producten. Vriendelijk personeel. Onze kinderen vonden het eten ook erg lekker.

Marijke
Beoordeeld op: 13/05/2021
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een hele fijne avond met heerlijk eten....

Het was een hele fijne avond met heerlijk eten. De bediening was heel vriendelijk en vlot. Het was een foodshare menu met meerdere kleine gerechtjes. Volgende keer bestellen we ze op ons eigen tempo, want ze kwamen eigenlijk iets te vlot naar ons gevoel. De Levensboom is een aanrader voor iedereen die lekker en bewust wil eten.

Maarten
Beoordeeld op: 10/05/2021
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Enorm lekkere Vegan gerechtjes en super bedieni...

Enorm lekkere Vegan gerechtjes en super bediening in een leuke setting. Zelfs voor mij als niet Vegan telkens opnieuw een heerlijke ervaring.

Kirsten
Beoordeeld op: 10/05/2021
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heerlijk gegeten, fijn en gezellig buitenterras...

Heerlijk gegeten, fijn en gezellig buitenterras en erg aardige bediening.

Els
Beoordeeld op: 10/05/2021
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben genoten van de heerlijke, originele...

Wij hebben genoten van de heerlijke, originele gerechten op basis van planten en van de vriendelijke bediening. Mooi en sfeervol tuinterras waar het heel fijn tafelen is met goeie muziek op de achtergrond.

Mireille
Beoordeeld op: 10/05/2021
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was superlekker en verzorgd. De bediening...

Het was superlekker en verzorgd. De bediening was heel aangenaam. De tuin brengt je meteen in vakantiesfeer.

Carine
Beoordeeld op: 09/05/2021
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Voor de 1ste maal Vegan gegeten en het was...

Voor de 1ste maal Vegan gegeten en het was superlekker. Een bom van smaken en mooie presentatie. We komen zeker terug.

wendy
Beoordeeld op: 09/05/2021
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en gezellig. Eerste terras mbt...

Zeer lekker en gezellig. Eerste terras mbt corna en ik voelde me heel veilig. Alles was goed geregeld

datum score