Beoordelingen van De Levensboom

391 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
391 beoordelingen
datum score
Carla
Beoordeeld op: 17/10/2019
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer flexibel en een aangename, persoonlijke...

Zeer flexibel en een aangename, persoonlijke bediening. Prijs kwaliteit: top.

Jacky
Beoordeeld op: 13/10/2019
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijke menu, mooie locatie aan de rand van...

Heerlijke menu, mooie locatie aan de rand van Hasselt centrum, zeer goede en vriendelijke bediening. Een aanrader!

Marijke
Beoordeeld op: 06/10/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere, gezonde maaltijd met seizoensgebonden...

Lekkere, gezonde maaltijd met seizoensgebonden groenten. Aangenaam kader en vriendelijk en bekwaam personeel. Gaan we zeker nog eens langs!

Yves
Beoordeeld op: 06/10/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke en snelle bediening. Lekker...

Zeer vriendelijke en snelle bediening. Lekker anders vegetarisch eten!

Daisy
Beoordeeld op: 06/10/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aangenaam verrast!...

Aangenaam verrast!

Ward
Beoordeeld op: 05/10/2019
Ward beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Super bediening. Ik kom...

Heel lekker gegeten. Super bediening. Ik kom zeker terug...

Wout
Beoordeeld op: 05/10/2019
Wout beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer gezellig en lekker eten!...

Zeer gezellig en lekker eten!

Jean
Beoordeeld op: 03/10/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke en vlotte bediening, maar bovenal...

vriendelijke en vlotte bediening, maar bovenal super lekker eten! Gewoon de max!

Stijn
Beoordeeld op: 29/09/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

verfijnde combinaties van smaken....

verfijnde combinaties van smaken.

Jessica
Beoordeeld op: 29/09/2019
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Steeds erg lekker + vriendelijke bediening...

Steeds erg lekker + vriendelijke bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in