Beoordelingen van Hassotel

156 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
156 beoordelingen
datum score
Monique
Beoordeeld op: 19/02/2020
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vlugge bediening.Personeel heel vriend...

Goede en vlugge bediening.Personeel heel vriendelijk, verzorgde borden en de gerechten waren heerlijk.

Dimitri
Beoordeeld op: 17/02/2020
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening en zeer smakelijk eten!...

Vriendelijke bediening en zeer smakelijk eten!

Chris
Beoordeeld op: 16/02/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker gegeten, top!...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten, top!

Laurent
Beoordeeld op: 15/02/2020
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het Eve- menu was lekker. Personeel zeer vriend...

Het Eve- menu was lekker. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Misschien wel nog een tip: Herhaal bij elk gerecht wat er op het bord ligt (zelfs al kan de klant het aflezen van de menukaart) en zeg/laat zien welke huiswijn je schenkt om welke druif het gaat. Ook het glas champagne zou ik aan tafel schenken zodat de klant kan zien welke champagne er geschonken wordt.

Frans
Beoordeeld op: 09/02/2020
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Centraal gelegen, gemakkelijk te bereiken ...

Centraal gelegen, gemakkelijk te bereiken vriendelijke aangename bediening en lekker eten

Lotta
Beoordeeld op: 31/01/2020
Lotta beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Absolutely satisfied! The waiter serving us...

Absolutely satisfied! The waiter serving us was excellent, arranging English menus for my English colleagues, spoke perfect English and very helpful. The food was absolutely highest standard! If to "complain" about anything it should be the portion size of the starters might have been too big :) as after the main course the three of us was so full since the food (both starters and main) was so good you couldn't stop eating!

Gilberte
Beoordeeld op: 29/01/2020
Gilberte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja heel tevreden - het was heel lekker. De...

Ja heel tevreden - het was heel lekker. De befjeni g was heel vriendelijk en perfect. Kom zeker nog terug

Chris
Beoordeeld op: 27/01/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd goede service door vaste waarde van...

Altijd goede service door vaste waarde van personeel, tip keuken, pasta’s langer afkoken best

Nick
Beoordeeld op: 26/01/2020
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was vandaag begin tot einde een fantastis...

Alles was vandaag begin tot einde een fantastische ervaring. Top bediening

Denise
Beoordeeld op: 20/01/2020
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker!!! En vriendelijk bediend, super!!!...

Heel lekker!!! En vriendelijk bediend, super!!!

datum score