Beoordelingen van Hassotel

385 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
385 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 29/11/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Toppppppp...

Toppppppp

Johny
Beoordeeld op: 28/11/2021
Johny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer snelle bediening, uiterst klantvriendelijk...

zeer snelle bediening, uiterst klantvriendelijk en lekker eten aan een schappelijke prijs

Gino
Beoordeeld op: 28/11/2021
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We waren maar pas begonnen met het aperitief...

We waren maar pas begonnen met het aperitief en ze kwamen al met ons eten. Mijn hamburger was rauw .

Wilfried
Beoordeeld op: 24/11/2021
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was lekker en vriendelijke bediening...

Alles was lekker en vriendelijke bediening

Guido
Beoordeeld op: 23/11/2021
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening.

Wendy
Beoordeeld op: 22/11/2021
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het lukte me eerst niet op specifiek te reserve...

Het lukte me eerst niet op specifiek te reserveren voor de brunch. Heb dan 's avonds om half 10 nog een mailtje gestuurd om te vragen of ik dan via mail kon reserveren. Binnen de 10 min had ik een antwoord via mail en sms dat het in orde was.... KLASSE EN SERVICE!!!! Tijdens de brunch was alles in orde. Van het eten tot en met de bediening. Het enige nadeel dat wij ondervonden hebben aan de brunch was dat het zo lekker was, dat we iets te veel gegeten hadden en de rest van de zondag niet van de zetel meer zijn geraakt... ;-) Wij komen zeker terug!

Kathleen
Beoordeeld op: 22/11/2021

Heel lekker ,gezellig, zeer sympathiek personee...

Heel lekker ,gezellig, zeer sympathiek personeel ! We hebben super genoten ! Ontbijt zeer verzorgd en uitgebreid, diner s avonds ook ruime keuze ! Bedankt!!

Guy
Beoordeeld op: 21/11/2021
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker ontbijt. Ruime keuze en alles vers....

Zeer lekker ontbijt. Ruime keuze en alles vers. Bediening top in vernieuwd interieur . Zeker doen

Ann
Beoordeeld op: 19/11/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heerlijk gegeten, lekker wijntje erbij en de...

heerlijk gegeten, lekker wijntje erbij en de bediening (oa Jens) was ook weer super!

Christiaan
Beoordeeld op: 15/11/2021
Christiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De fazant op zijn Brabants is ondermaats: taai,...

De fazant op zijn Brabants is ondermaats: taai, vel niet uitgebakken, saus smakeloos, bijhorende groenten smakeloos. Jullie kaart is veel te uitgebreid, dit is een nachtmerrie voor elke kok

datum score