Beoordelingen van Hassotel

247 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
247 beoordelingen
datum score
Natacha
Beoordeeld op: 19/10/2020
Natacha beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende service Gezellige zaak Zeer lekkere...

Uitstekende service Gezellige zaak Zeer lekkere menu gegeten

Jobbe
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jobbe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede bediening, stijlvol interieu...

Lekker eten, goede bediening, stijlvol interieur

Sonja
Beoordeeld op: 18/10/2020
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker ontbijt en fijne vriendelijke bedie...

Zeer lekker ontbijt en fijne vriendelijke bediening. Coronaproof. Heel aangenaam om zo de dag te beginnen.

Kris
Beoordeeld op: 18/10/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening...

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening in een trendy en mooi kader!

Daphne
Beoordeeld op: 17/10/2020
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Heel attente garçon . Dochter was jarig en...

Heel attente garçon . Dochter was jarig en ze kreeg een ijsje met vuurwerk ! Eten was ook heel lekker

Sandra
Beoordeeld op: 15/10/2020
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende en vriendelijke bediening, lekker...

Uitstekende en vriendelijke bediening, lekker en goed eten, goede prijs kwaliteitsverhouding en gezellig. Ik zit hier nu weer, het is mijn 3 e keer als toerist. Hartelijk dank!

Kristel
Beoordeeld op: 13/10/2020
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Eten was zeer...

Zeer vriendelijke bediening. Eten was zeer lekker. Veel keuze. Mooi interieur.

Nicole
Beoordeeld op: 12/10/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten zeer zeer lekker...

Eten zeer zeer lekker

Ronny
Beoordeeld op: 11/10/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en heel vriendelijk personeel....

Lekker eten en heel vriendelijk personeel.

Lieve
Beoordeeld op: 11/10/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst , lekker en zeer verzorg...

Vriendelijke ontvangst , lekker en zeer verzorgd . Eerlijke prijzen. Een echte aanrader als je Hasselt bezoekt.

datum score