Beoordelingen van Preuverie

260 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
260 beoordelingen
datum score
Catsberg E.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Catsberg E. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vegan ... gewoon heel erg goed ! Bijzonder...

Vegan ... gewoon heel erg goed ! Bijzonder goed zelfs ! Dus ... TOP !

Jolien
Beoordeeld op: 17/04/2019
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Verschillende 4 gangen menu's. Vegan, veggie,...

Verschillende 4 gangen menu's. Vegan, veggie, vlees en/of vis. Kleinere porties, het hoofdgerecht had iets groter mogen zijn. Maar we heelrijk gegeten, niets tekort gekomen qua bediening.

Annemie M.
Beoordeeld op: 10/04/2019
Annemie M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima menu, goede service en persoonlijke bedie...

Prima menu, goede service en persoonlijke bediening en dat alles aan een lage prijs.

Anne V.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Anne V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super vriendelijke bediening. Hielden rekening...

Super vriendelijke bediening. Hielden rekening met mijn allergieën. Lekkere verrassende gerechten: vooral het dessert. Zeker voor herhaling vatbaar.

elisa
Beoordeeld op: 07/04/2019
elisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden er super ontvangen. Het eten was...

We werden er super ontvangen. Het eten was super lekker! Zelfs voor onze dochter werd er met liefde pasta klaargemaakt! Van begin tot eind GENOTEN!

Hans
Beoordeeld op: 05/04/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne plek, met liefde gemaakte gerechten,...

Fijne plek, met liefde gemaakte gerechten, aangepast aan vege en lactose, sympathieke bediening.

Paul
Beoordeeld op: 04/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker en origineel. Leuke tent en uitstek...

Heel lekker en origineel. Leuke tent en uitstekende bediening.

Bertin V.
Beoordeeld op: 29/03/2019
Bertin V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Verfijnde keuken. Eerlijke gerechten prima...

Verfijnde keuken. Eerlijke gerechten prima in balans: keuze ingrediënten en kruiden en smaken. Vriendelijke bediening. Alleen wat druk, maar wellicht door aanwezigheid van een grote groep. Een aanrader.

David
Beoordeeld op: 29/03/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke mensen en heerlijk gegeten....

Zeer vriendelijke mensen en heerlijk gegeten.

Carine
Beoordeeld op: 23/03/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aperitief en voorgerecht excellent! Hoofdgerec...

Aperitief en voorgerecht excellent! Hoofdgerecht smakeloze groenten en opgewarmd vlees. Nagerecht overheersende anijssmaak

datum score