Beoordelingen van De Muze

122 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
122 beoordelingen
datum score
Maarten
Beoordeeld op: 13/10/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Bart & lieve
Beoordeeld op: 30/09/2019
Bart & lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Botte en vriendelijke bediening....

Botte en vriendelijke bediening.

Mieke
Beoordeeld op: 24/09/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke bediening, heel kindvriendelijk...

Vriendelijke bediening, heel kindvriendelijk door de uitgebreide kindermenu's en lekker eten!

Lien
Beoordeeld op: 23/09/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Lekker eten, vlotte bediening...

Lekker eten, vlotte bediening

christophe
Beoordeeld op: 23/09/2019
christophe beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn toegekomen om 12:30 en hadden pas...

Wij zijn toegekomen om 12:30 en hadden pas om 14:00 ons voorgerecht, om 14:50 ons hoofdgerecht. Nochtans hebben we met de tafel van de volwassenen (9p) allemaal het menu genomen, dit om alles vlot te laten verlopen. Daarnaast vroegen we ook om de parasol open te zetten op het terras daar we knal in de zon zaten … dit was echter niet mogelijk omdat deze al klaargemaakt werden voor de winter. Naast deze 2 minpunten wil ik toch graag meegeven dat de kwaliteit van het eten wel in orde was, we hebben lekker gegeten maar de wachttijden waren veel te lang ...

Guido
Beoordeeld op: 22/09/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening Lekker eten Mooi en...

Vriendelijke bediening Lekker eten Mooi en gezellig terras

carine
Beoordeeld op: 08/09/2019
carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Van receptie tot dessert vlotte en vriendelijke...

Van receptie tot dessert vlotte en vriendelijke bediening. Bij het hoofdgerecht werd de cote a l'os terug rijkelijk aangevuld. De jarige en de genodigden waren heel tevreden ,het vlees was mals,sappig en correcte bakwijze. Zeker voor herhaling vatbaar.

Peter
Beoordeeld op: 08/09/2019

Het is altijd keer op keer verzorgd. Prima...

Het is altijd keer op keer verzorgd. Prima service!

Martine
Beoordeeld op: 02/09/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening en uiteraard...

vlotte en vriendelijke bediening en uiteraard heel lekker eten

Jo
Beoordeeld op: 01/09/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Altijd héél lekker eten en ditmaal zelfs een...

Altijd héél lekker eten en ditmaal zelfs een zeer vlotte bediening ondanks de drukte! Wij komen steeds terug!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in