Beoordelingen van De Muze

148 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
9.0
148 beoordelingen
datum score
dirk
Beoordeeld op: 07/03/2020
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk eten naar wens voldoende van...

Zeer vriendelijk eten naar wens voldoende van eten

Eva
Beoordeeld op: 01/03/2020
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heel lekker gegeten en een vlotte bediening...

Heel lekker gegeten en een vlotte bediening

Fanny
Beoordeeld op: 17/02/2020
Fanny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zoals steeds heel lekker en in orde!...

Zoals steeds heel lekker en in orde!

Ronny
Beoordeeld op: 10/02/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal, kindvriendelijk en...

Zeer vriendelijk onthaal, kindvriendelijk en netjes. We kwamen met de ganse familie eten, de één vegetarisch, de andere gluten intolerantie, de andere lactose vrij dat allemaal was geen probleem. Op de dag zelf iemand ziek gemeld, alles werd naar wens bediend en de zieke persoon is niet aangerekend. Meer dan voldoende eten en drinken, chapeau voor het volledige team!!

ilse
Beoordeeld op: 10/02/2020
ilse beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig restaurantje. Het eten is lekker...

Een gezellig restaurantje. Het eten is lekker en een leuke speelhoek voor de kinderen. De bediening mag wel ietsje vlotter lopen. We hebben wel een gezellige namiddag gehad.

hubert
Beoordeeld op: 09/02/2020
hubert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer,...

Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer, vlotte vriendelijke bediening en heel lekker eten maakten van onze familiebijeenkomst een topper!!

Anne-Marie
Beoordeeld op: 09/02/2020
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de vriendelijke bediening en het lekkere eten...

de vriendelijke bediening en het lekkere eten

dirk
Beoordeeld op: 03/02/2020
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Petra, heel lekker gegeten. Goede, vriendelijke...

Petra, heel lekker gegeten. Goede, vriendelijke bediening! Iedereen heel tevreden!!! Tot de volgende keer.

lily
Beoordeeld op: 27/01/2020
lily beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We waren heel tevreden! Mooie zaal, lekker...

We waren heel tevreden! Mooie zaal, lekker eten, heel vriendelijk personeel! Toch een bedenking rond tijdstip eten voor mijn kleinkinderen. Zou beter geweest zijn dat de kleintjes vroeger hun eten kregen indien dit voor de keuken haalbaar zou zijn....!?

Fanny
Beoordeeld op: 27/01/2020
Fanny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zoals altijd tip top in orde!...

Zoals altijd tip top in orde!

datum score