Beoordelingen van De Muze

307 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
307 beoordelingen
datum score
dirk
Beoordeeld op: 19/09/2022
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals afgesproken. Eten was lekker en verzorgd...

Zoals afgesproken. Eten was lekker en verzorgd in een aangenaam kader.

Luc
Beoordeeld op: 19/09/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kindvriendelijk, lekker gegeten en vlotte bedie...

Kindvriendelijk, lekker gegeten en vlotte bediening. Wij komen nog terug.

Freddy
Beoordeeld op: 13/09/2022
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Súperlekker gegeten en súpervriendelijke bedien...

Súperlekker gegeten en súpervriendelijke bediening! Een aanrader! Aangenaam kader, wij komen zeker terug

patrick
Beoordeeld op: 13/09/2022
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Goede communicatie, goede ontvangst, lekker...

Goede communicatie, goede ontvangst, lekker en genoeg eten met een vriendelijke bediening.. En een mooie verzorgde, rustige accomodatie.Top bedankt.groeten Patrick

John
Beoordeeld op: 12/09/2022
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd super tevreden...

Zoals altijd super tevreden

Tania
Beoordeeld op: 05/09/2022
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel , heel verzorgd...

Zeer vriendelijk personeel , heel verzorgd . Mooi interieur . Eten prijs kwaliteit top Wij gaan zeker terug

Kurt
Beoordeeld op: 05/09/2022
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topservice in topomgeving. De menu-formule...

Topservice in topomgeving. De menu-formule is ideaal voor grotere groepen.

Hanne
Beoordeeld op: 03/09/2022
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Superbediening! Superlekker! Je merkt dat eten...

Superbediening! Superlekker! Je merkt dat eten bereid was met heel veel liefde. Bediening was ook heel persoonlijk en dit vonden we gewoon super.

Van de velde
Beoordeeld op: 03/09/2022
Van de velde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en heel goed eten...

Heel vriendelijk en heel goed eten

els
Beoordeeld op: 29/08/2022
els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Top bediening en echt héél lekker eten. Is...

Top bediening en echt héél lekker eten. Is altijd dik in ord Mss nog een tip om Coca-Cola of Pepsi te serveren ipv Ritchies.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan