Beoordelingen van Saint-christophe

241 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
241 beoordelingen
datum score
luc
Beoordeeld op: 16/02/2020
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk onthaal , attent personeel , superl...

vriendelijk onthaal , attent personeel , superlekkere gerechten en goede prijs-kwaliteit verhouding !

Jan
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

topservice en kwaliteit...

topservice en kwaliteit

Dirk
Beoordeeld op: 15/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekkere menu met aangepaste wijnen en vlotte...

lekkere menu met aangepaste wijnen en vlotte bediening. Meer moet dat niet zijn, minder ook niet...

Pascal
Beoordeeld op: 14/02/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Toprestaurant !...

Toprestaurant !

Greet
Beoordeeld op: 13/02/2020
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Omdat de keuken weer optimaal was!...

Omdat de keuken weer optimaal was!

Catherine et Jacques
Beoordeeld op: 10/02/2020

15,00 euros de supplément pour 4 tranches très...

15,00 euros de supplément pour 4 tranches très fines de fromage à la place du dessert déjà payé dans le menu c'est disproportionné. Compter en supplément 46,00 euros de digestifs que nous n'avons pas commandés alors que nous avons payé un forfait vin qui comprenait un verre avec le dessert est difficile à accepter.

jurgen
Beoordeeld op: 09/02/2020
jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aangename sfeer, voldoende tijd tussen de gange...

Aangename sfeer, voldoende tijd tussen de gangen.

MICHELINE
Beoordeeld op: 07/02/2020
MICHELINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Hoge kwaliteit van lunch na bijzonder vriendeli...

Hoge kwaliteit van lunch na bijzonder vriendelijk onthaal en charmante bediening in een uitzonderlijk kader

pierre
Beoordeeld op: 05/02/2020
pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

klasse keuken, veel smaken in de gerechten.,lic...

klasse keuken, veel smaken in de gerechten.,licht en evenwichtig.Vriendelijke ontvangst en bediening door de uitbaters.Proficiat.

Ivan
Beoordeeld op: 05/02/2020
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel,heel lekker, sympathiek onthaal!...

Heel,heel lekker, sympathiek onthaal!

datum score