Beoordelingen van Saint-christophe

510 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
510 beoordelingen
datum score
Veronique
Beoordeeld op: 19/09/2022
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst! Z...

Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst! Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Grote porties. Zelfs bij driegangen zeker genoeg!

Pol
Beoordeeld op: 15/09/2022
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Borden tot in de puntjes verzorgd. Originele...

Borden tot in de puntjes verzorgd. Originele combinaties.

J-B
Beoordeeld op: 12/09/2022
J-B beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

eerst en vooral gecharmeerd door de vriendelijk...

eerst en vooral gecharmeerd door de vriendelijke bediening door de gastvrouw secundo over het eten zeer tevreden zekers voor herhaling vatbaar

Philippe
Beoordeeld op: 04/09/2022

Reservatie in extremis via SMS bericht gecancel...

Reservatie in extremis via SMS bericht gecanceld door restauranthouder, en dat op onze huwelijksverjaardag!

Annelies
Beoordeeld op: 28/08/2022
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk gegeten en supervriendelijke bediening...

Heerlijk gegeten en supervriendelijke bediening! Voor herhaling vatbaar!

Stijn
Beoordeeld op: 26/08/2022

De service is tegelijk...

De service is tegelijk

marc
Beoordeeld op: 24/08/2022
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

goede spijzen en correcte bediening maar :...

goede spijzen en correcte bediening maar : te grote porties voor onze leeftijd ( >80j) zowel voor- als hoofdgerecht

ERIC
Beoordeeld op: 22/08/2022
ERIC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

verfijnde gerechten, prachtige wijnkaart, mooi...

verfijnde gerechten, prachtige wijnkaart, mooi interieur en vriendelijke bediening.

Kobe
Beoordeeld op: 31/07/2022
Kobe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verfijnde keuken, héél lekker gegeten in een...

Verfijnde keuken, héél lekker gegeten in een mooi kader en topbediening!!!

Dorine
Beoordeeld op: 27/07/2022
Dorine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Leuke setting , heel lekker en vlotte bediening...

Leuke setting , heel lekker en vlotte bediening , 1 puntje , misschien toch bij het hoofdgerecht een rösti meer Bedankt

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan