Beoordelingen van Saint-christophe

383 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
383 beoordelingen
datum score
OSWALD
Beoordeeld op: 13/09/2021
OSWALD beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en goed menu 88 . Vriendelijke ontvangst...

Mooi en goed menu 88 . Vriendelijke ontvangst en bediening

Karen
Beoordeeld op: 09/09/2021
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was erg lekker, de wijnen pasten goed,...

Het eten was erg lekker, de wijnen pasten goed, de gastvrouw was erg vriendelijke en spontaan. Fun fact: de kok komt effectief de kruiden plukken uit de tuin die dan 5 minuten later op je bord verwerkt zijn.

Stefaan
Beoordeeld op: 06/09/2021
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topgastronomie Vriendelijke bediening....

Topgastronomie Vriendelijke bediening.

Dirk
Beoordeeld op: 04/09/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

gOEDE KEUKEN? EEN VAN DE BESTE UIT DE STREEK...

gOEDE KEUKEN? EEN VAN DE BESTE UIT DE STREEK

wim
Beoordeeld op: 28/08/2021
wim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Enige minpuntje, bij vraag naar thé werden...

Enige minpuntje, bij vraag naar thé werden enkel 4 soorten aangeboden. Dat is nu toch geen kost om het aanbod wat uit te breiden.

ALAIN
Beoordeeld op: 28/08/2021
ALAIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Conforme à nos attentes: accueil impeccable,...

Conforme à nos attentes: accueil impeccable, cadre superbe, service au top, cuisine excellente, rapport qualité-prix très bon.

Sien
Beoordeeld op: 28/08/2021
Sien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekke...

Lekke

Lara
Beoordeeld op: 28/08/2021
Lara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alle ingrediënten zijn aanwezig, lekker eten,...

Alle ingrediënten zijn aanwezig, lekker eten, super ontvangst en een heel gezellig kader! Thanks Olivier en Sofie

Julie
Beoordeeld op: 27/08/2021
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben heerlijk gegeten in een super gezelli...

We hebben heerlijk gegeten in een super gezellige sfeer. Top bediening!

Bart
Beoordeeld op: 27/08/2021
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

top prijs-kwaliteit - vriendelijk onthaal...

top prijs-kwaliteit - vriendelijk onthaal

datum score