Beoordelingen van Au Casino

5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
5 beoordelingen
datum score
Remi
Beoordeeld op: onbekend

leuk,gezellig,fijn...... heel ok...

leuk,gezellig,fijn...... heel ok

steefan
Beoordeeld op: onbekend

leuk en aangenaam interieur. Ook mooie tuin dr...

leuk en aangenaam interieur. Ook mooie tuin druk etablissement, maar dat hoort erbij hele lekkere bistro-gerechten, en regelmatig iets nieuws ( staat in krijt op het bord )

Mark
Beoordeeld op: onbekend

Ik koos voor de dagschotel: groentensoep en...

Ik koos voor de dagschotel: groentensoep en parelhoen met broccoli en frietjes. Dit beviel mij. Zeker voor de luttele 10 euro. Ik zag trouwens dat de meesten opteerden voor de dagschotel (het was maandagmiddag). De bediening loopt een beetje van 'hot naar her' maar dit heeft geen nadelig gevolg voor jou als klant. Mijn enige 2 minpuntje: de frietjes waren een beetje overdone (3e maal gebakken, denk ik) en rokers en niet rokers moeten door elkaar zitten. Overall : toch een aanrader.

Mariska
Beoordeeld op: onbekend

Gezellige wintertuin, lekkere wijnen en een...

Gezellige wintertuin, lekkere wijnen en een hele vlotte kwaliteitskeuken waar smaak primeert. Bovendien helemaal niet duur. Toppie!!!!

Sophie
Beoordeeld op: onbekend

Ideaal voor een lekkere verzorgde dagschotel...

Ideaal voor een lekkere verzorgde dagschotel of na het werk voor een frisse pint. Vlotte bediening en heel aangenaam kader, vooral op het terras in de zomer. Probeer de spaghetti bolognaise eens: hij is overheerlijk

datum score