Beoordelingen van Nude

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
87 beoordelingen
datum score
Kathleen
Beoordeeld op: 30/05/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Twee vlotte en vriendelijke jongemannen maakten...

Twee vlotte en vriendelijke jongemannen maakten de dienst uit. Lekker gegeten, heel leuk kader. Aanrader voor avondje uit in Kortrijk. Mijn dochter en ik komen zeker nog eens terug.

Shelsey
Beoordeeld op: 24/05/2019
Shelsey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker, vriendelijk personeel en top inter...

Heel lekker, vriendelijk personeel en top interieur!

Hans
Beoordeeld op: 24/05/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nude is een heel aangename plek om te toeven....

Nude is een heel aangename plek om te toeven. Vriendelijke service en een losse, stedelijke sfeer.

Elise
Beoordeeld op: 23/05/2019
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere lunch. Goeie muziek. Leuk terras....

Heel lekkere lunch. Goeie muziek. Leuk terras. Goede bediening Perfecte timing voor lunch. Top!

Josephine
Beoordeeld op: 22/05/2019
Josephine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Les pla que j'ai manger était bien présenter...

Les pla que j'ai manger était bien présenter et délicieux.

ingid l.
Beoordeeld op: 11/05/2019
ingid l. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangename sfeer, valt in mijn opinie eerder...

aangename sfeer, valt in mijn opinie eerder onder categorie 'drank met een voortreffelijk hapje ' en niet zozeer onder 'restaurant'. Puur omwille van de accommodatie.

Céline V.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Céline V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toffe kaart, vlotte service & leuke sfeer!...

Toffe kaart, vlotte service & leuke sfeer!

Louis
Beoordeeld op: 28/04/2019
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Allereerst waren we zeer te spreken over de...

Allereerst waren we zeer te spreken over de bediening. Ook het interieur was zeer mooi gedaan.

Evelien
Beoordeeld op: 27/04/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekkere sharingtapas, smakelijke cocktails...

Heel lekkere sharingtapas, smakelijke cocktails maar veel achtergrondlawaai. Minder ideaal om rustig te gaan eten, wel gepast als bar met tapas!

Kelly
Beoordeeld op: 20/04/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, leuke venue, toffe bediening!...

Lekker eten, leuke venue, toffe bediening!

datum score