Beoordelingen van Nude

384 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
384 beoordelingen
datum score
BART
Beoordeeld op: 26/09/2022
BART beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten in een aangenaam kader. Vriendel...

Lekker gegeten in een aangenaam kader. Vriendelijke mensen.

Nicole
Beoordeeld op: 22/09/2022
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Een leuke ervaring...

Een leuke ervaring

Dorien
Beoordeeld op: 17/09/2022
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

- zeer vriendelijke en snelle bediening - lekke...

- zeer vriendelijke en snelle bediening - lekker eten

Cutura
Beoordeeld op: 16/09/2022
Cutura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nice atmosphere, excellent service...

Nice atmosphere, excellent service

Martine
Beoordeeld op: 15/09/2022
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Tout est délicieux et original. De plus le...

Tout est délicieux et original. De plus le personnel est toujours très charmant il fait l’effort de parler français

Rosemary
Beoordeeld op: 11/09/2022
Rosemary beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The food was tasty, friendly staff, lunchtime...

The food was tasty, friendly staff, lunchtime visit so quiet.

Barbara
Beoordeeld op: 11/09/2022
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, vriendelijk en goede service...

Lekker, vriendelijk en goede service

alex
Beoordeeld op: 05/09/2022
alex beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Eten was erg lekker, de mensen erg aardig....

Eten was erg lekker, de mensen erg aardig. Nu alleen de tahin saus nog vegen maken. ;)

Nele
Beoordeeld op: 05/09/2022
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Menu van €39/pp dat in sprinttijd van 30min...

Menu van €39/pp dat in sprinttijd van 30min geserveerd werd en waaruit ook nog wat gerechtjes weggelaten werden... We hadden een gezellig en rustig diner voorzien maar waren op 2u - travel van Tielt naar Kortrijk én terug inbegrepen - terug thuis. De aangeboden koffie was fijn maar maakte onze avond alvast niet goed. Jammer. Een gemiste kans. Als de keuken op zondag om 21u sluit dan moet je dat ook voorzien in je online bookingsysteem en slots dichtzetten. Wij hadden het slot 20u30 gereserveerd maar dan wordt het natuurlijk moeilijk om een goede service te bieden als de keuken op zondag om 21u sluit.

Stef
Beoordeeld op: 04/09/2022
Stef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Place to be. Lekkere eten, leuke atmosfeer....

Place to be. Lekkere eten, leuke atmosfeer. Top team qua bediening. Geen enkele keer het gevoel gehad dat we uit het oog verloren waren. Was ons tweede bezoekje en komen zeker terug.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan