Beoordelingen van Nude

82 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
82 beoordelingen
datum score
ingid l.
Beoordeeld op: 11/05/2019
ingid l. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangename sfeer, valt in mijn opinie eerder...

aangename sfeer, valt in mijn opinie eerder onder categorie 'drank met een voortreffelijk hapje ' en niet zozeer onder 'restaurant'. Puur omwille van de accommodatie.

Céline V.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Céline V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toffe kaart, vlotte service & leuke sfeer!...

Toffe kaart, vlotte service & leuke sfeer!

Louis
Beoordeeld op: 28/04/2019
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Allereerst waren we zeer te spreken over de...

Allereerst waren we zeer te spreken over de bediening. Ook het interieur was zeer mooi gedaan.

Evelien
Beoordeeld op: 27/04/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekkere sharingtapas, smakelijke cocktails...

Heel lekkere sharingtapas, smakelijke cocktails maar veel achtergrondlawaai. Minder ideaal om rustig te gaan eten, wel gepast als bar met tapas!

Kelly
Beoordeeld op: 20/04/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, leuke venue, toffe bediening!...

Lekker eten, leuke venue, toffe bediening!

Liesbet
Beoordeeld op: 12/04/2019
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, leuke muziek en zeer lekkere...

Vlotte bediening, leuke muziek en zeer lekkere hapjes! Ook de cocktails off-menu werden voor ons bereid. Extra punten voor de lekkere mocktails!

Steffy G.
Beoordeeld op: 11/04/2019
Steffy G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer leuke sfeer Vriendelijk personeel en lekke...

Zeer leuke sfeer Vriendelijk personeel en lekker eten

Piet V.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Piet V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk concept, ongedwongen sfeer niets moet....

Leuk concept, ongedwongen sfeer niets moet.

David N.
Beoordeeld op: 01/04/2019
David N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Neem de Nude plank om te delen, peniciline...

Neem de Nude plank om te delen, peniciline cocktail is een echte aanrader! + Zalige muziek

TOM
Beoordeeld op: 24/03/2019
TOM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was top, bediening was iets te traag,...

Eten was top, bediening was iets te traag, maar vooral de muziek stond veel te luid om gezellig te kunnen tafelen. De muziek mocht wel luider staan dan in een gewoon restaurant, maar niet zoals in een discotheek.

datum score