Beoordelingen van Het Vliegend Tapijt

468 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
468 beoordelingen
datum score
Moncarey
Beoordeeld op: 01/10/2022
Moncarey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was top! De reservering verliep heel...

Alles was top! De reservering verliep heel vlot, de ontvangst was hartelijk en rustig, we hadden een mooie tafel aan het raam en het eten was van begin tot einde hemels! We hebben ervan genoten!

Jens
Beoordeeld op: 01/10/2022
Jens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie setting, heerlijke gerechten begeleid...

Mooie setting, heerlijke gerechten begeleid met de juiste wijnen - top !

Marleen
Beoordeeld op: 30/09/2022
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit een aanrader. Heel vriendelijk...

Prijs/kwaliteit een aanrader. Heel vriendelijk en correct bediend.

Hannelore
Beoordeeld op: 29/09/2022
Hannelore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie, heerlijke gerechtjes. Super uitleg bij...

Mooie, heerlijke gerechtjes. Super uitleg bij de wijnen en ook een lekker aanbod. Super dat we ook halve glaasjes mochten nemen. Vriendelijke bediening.

An
Beoordeeld op: 25/09/2022
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten en heel vriendelijke bedien...

Zeer lekker gegeten en heel vriendelijke bediening door de gastvrouw. Huiskamer gevoel en heel gezellig door aangepaste verlichting. Aanrader, doe zo verder

Daphne
Beoordeeld op: 15/09/2022
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super délicieux...

Super délicieux

Guido
Beoordeeld op: 14/09/2022
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker eten, vriendelijke bediening, super...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening, super alternatief voor non-alcoholische dranken!

Bart D.
Beoordeeld op: 11/09/2022
Bart D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, top bediening Een echte aanrader...

Super lekker, top bediening Een echte aanrader

Svin D.
Beoordeeld op: 05/09/2022
Svin D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Rustige gegeten op hun prachtig terras. Zeker...

Rustige gegeten op hun prachtig terras. Zeker het tussengerecht, de lamstong, was een schot in de roos. Leuk dat de kok durft uitpakken met originele producten. Lekkere biologische wijn leren kennen. MEGA lekker gegeten voor een democratische prijs.

Stijn
Beoordeeld op: 03/09/2022
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Genoten van een heerlijke lunch op het terras....

Genoten van een heerlijke lunch op het terras. We werden echt verwend!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan