google map
Budget
Y-Not Thai
VOL-VER
8510 MARKE Belgisch-Franse, Gastronomische
14/20 Gault&Millau 1 Ster
Fresh Artistics
8500 KORTRIJK Amerikaanse, Burger, Slow food
Spicy Lemon
8500 KORTRIJK Gastronomische, Midden-Oosten
9.3
ARGENDAEL
8510 KORTRIJK Franse, Belgische
13.5/20 Gault&Millau
Café Dudu
8501 HEULE Belgische
SAKURA
8500 KORTRIJK Japanse
BRASSERIE ROYALE
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse, Brasserie
De Kameleon
8501 HEULE Belgische
8.6
Wereldkeuken A Volonté
8500 KORTRIJK Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Buffet, Kipgerechten, Chinese, Schaaldieren, Visgerechten, Glutenvrije, Grill, Halal, Internationale, Japanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Oesters, Pizza, Salades, Snacks, Eetcafé , Sushi, Teppan Yaki, Traditionele, Vegetarische, Wijnbar, Wok
La Bohème
8500 KORTRIJK Belgische, Belgisch-Franse
8.9
Vesper
8500 KORTRIJK Continentale - Europese
KAFFEE DAMAST
8500 KORTRIJK Vlaamse, Brasserie, Tea-room
THAN THAI
8500 KORTRIJK Thaise
SAINT-CORNIL
8511 AALBEKE Grill, Franse
9.3
VA ET VIENT
8500 KORTRIJK Gastronomische
14/20 Gault&Millau
DE CRUYSCOUTER
8501 BISSEGEM Franse
Vol-ver
14/20 Gault&Millau
1 Ster
Belgisch-Franse, Gastronomische
14/20 Gault&Millau
1 Ster
Fresh Artistics
Amerikaanse, Burger, Slow food
Spicy Lemon
Gastronomische, Midden-Oosten
Argendael
13.5/20 Gault&Millau
Franse, Belgische
13.5/20 Gault&Millau
Brasserie Royale
Belgisch-Franse, Brasserie
Wereldkeuken A Volonté
Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Buffet, Kipgerechten, Chinese, Schaaldieren, Visgerechten, Glutenvrije, Grill, Halal, Internationale, Japanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Oesters, Pizza, Salades, Snacks, Eetcafé , Sushi, Teppan Yaki, Traditionele, Vegetarische, Wijnbar, Wok
La Bohème
Belgische, Belgisch-Franse
Vesper
Continentale - Europese
Kaffee Damast
Vlaamse, Brasserie, Tea-room
Va Et Vient
14/20 Gault&Millau
Gastronomische
14/20 Gault&Millau

Kortrijk

Kortrijk is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen ligt aan de rivier de Leie. Kortrijk ligt op 25km van de Franse stad Rijsel.

Kortrijk heeft een aantal zeer mooie culturele trekpleisters, waaronder de Broeltorens, de Grote Markt met het Belfort en stadhuis en de het Begijnhof, dat een plekje heeft veroverd op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

De museumliefhebber kan terecht in Kortrijk 1302, dit museum vertelt het verhaal van de Guldensporenslag, het Museum Texture, dat vertelt over de linnen- en vlasnijverheid of in het luchtvaartmuseum, Flanders Aviation Society.

De actieve toerist kan er naar hartenlust wandelen, fietsen en varen. Het wandelnetwerk 'Land van Mortagne' biedt een ruim aanbod aan wandelroutes door een glooiend landschap met bosjes, natuurgebieden, imposante vierkant hoeves en eeuwenoude kapellen. Met de fiets of per boot kan je genieten van de natuur langs of op de verschillende waterwegen die een leidraad zijn in het gevarieerde landschap van de Leiestreek.

Kortrijk heeft tal van bistro's en restaurants in en buiten het centrum. Ook kan je er terecht voor culinaire wandelingen, gastronomische fietstochten en kookworkshops.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Kortrijk tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Kortrijk online boeken!