Beoordelingen van Scaldiana

310 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
310 beoordelingen
datum score
koen t.
Beoordeeld op: 08/03/2019
koen t. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten...

lekker gegeten

Dre & Els
Beoordeeld op: 02/03/2019
Dre & Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn deze keer zeer tevreden om dat alles...

Wij zijn deze keer zeer tevreden om dat alles perfeckt verlopen is! zowel garçons als het eten ( scampi )

willy
Beoordeeld op: 18/02/2019
willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke bediening, lekker eten en goede...

vriendelijke bediening, lekker eten en goede dansmuziek

Fons
Beoordeeld op: 18/02/2019
Fons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en vriendelijke bediening in een...

Kwaliteit en vriendelijke bediening in een aangenaam kader

Katrien
Beoordeeld op: 17/02/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Heel vriendelijke bediening gezellig tafelen...

Heel vriendelijke bediening gezellig tafelen lekker eten

Thierry V.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Thierry V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Duurde 25 min. Vooraleer ze kwamen opnemen. Duu...

Duurde 25 min. Vooraleer ze kwamen opnemen. Duurde nog eens 30 vooraleer we onze drank hadden. Duurde nog eens extra 20 min. Vooraleer we ons voorgerecht hadden. Dessert besteld , kwamen ze van de 4 desserten met 1 juist dessert aan tafel dan nog wel een warm dessert waardoor je verplicht was om dit al te nuttigen. Na 20 min. Kwamen ze dan eindelijk met de 3 overige desserten. Vroeger regelmatige klant geweest . 15jaar later toch heel wat pluimen kwijt gespeeld. Zeer jammer van zo'n mooie zaak met zoveel potentieel. Smaken van het eten waren wel goed.

Gerry W.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Gerry W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en fijne bediening...

lekker eten en fijne bediening

Sandra
Beoordeeld op: 17/02/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer / rustgevend uitzicht / vriende...

Gezellige sfeer / rustgevend uitzicht / vriendelijke obers / kwalitatief eten en prijslijk / kortom een aanrader

SANDRA
Beoordeeld op: 17/02/2019
SANDRA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De service en het eten was perfect....

De service en het eten was perfect.

Johan S.
Beoordeeld op: 16/02/2019
Johan S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, top bediening....

Lekker eten, top bediening.

datum score