Beoordelingen van De Zwaan

695 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
695 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 30/06/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

héél lekkere menu en betaalbaar...

héél lekkere menu en betaalbaar

Patrick
Beoordeeld op: 29/06/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn altijd tevreden : lekker eten, gezellig...

We zijn altijd tevreden : lekker eten, gezellig zitten, vriendelijke bediening

Kristine
Beoordeeld op: 28/06/2020
Kristine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk, verzorgd, lekker en mooi gepresent...

Vriendelijk, verzorgd, lekker en mooi gepresenteerde gerechten. Prachtige tuin met terras. Een aanrader

Piet
Beoordeeld op: 28/06/2020
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zéér gezellig, vlotte en vriendelijke bediening...

Zéér gezellig, vlotte en vriendelijke bediening, kwaliteitsmenu, uniek en sfeervol kader,...

katia
Beoordeeld op: 28/06/2020
katia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, mooie locatie en heel goede servic...

Lekker eten, mooie locatie en heel goede service !

Bert
Beoordeeld op: 27/06/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename en heel vriendelijke uitbaters en...

Aangename en heel vriendelijke uitbaters en het decor buiten is mooi en rustgevend. 2 minpuntjes vh dagmenu 26/06 : teveel mayonaise bij het voorgerecht en teveel sla en te weinig mayonaise bij het hoofdgerecht

Christien
Beoordeeld op: 26/06/2020
Christien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden vriendelijk onthaald en mochten plaat...

We werden vriendelijk onthaald en mochten plaats nemen in de prachtige tuin. Het eten , de wijnen en de bediening waren super !

Katrien
Beoordeeld op: 26/06/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en heel gezellig om buiten te zitten. Top

Annicq
Beoordeeld op: 26/06/2020
Annicq beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel gezellig in de tuin, en vriendelij...

Het was heel gezellig in de tuin, en vriendelijk personeel, eten was top en heel lekkere wijn prijs/kwaliteit.

Stefaan
Beoordeeld op: 26/06/2020
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellig in de tuin, door de bomen en...

Super gezellig in de tuin, door de bomen en parasols was van de warmte niks te merken. Lunch was heerlijk, bediening top.

datum score