Beoordelingen van Gasthof Cardis

331 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
331 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 13/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit van eten en drinken is in orde,...

Prijs kwaliteit van eten en drinken is in orde,en uitgebreid menukaart

Roland
Beoordeeld op: 13/10/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vlotte bediening en zeer lekker eten in...

Zeer vlotte bediening en zeer lekker eten in een aangename omgeving met oog voor elektrische rolstoel gebruikers

kim
Beoordeeld op: 12/10/2019
kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten.snelle bediening is...

Lekker eten.snelle bediening is

placeholder
theo
Beoordeeld op: 07/10/2019
theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

restaurant is zeer kindvriendelijk, je hebt...

restaurant is zeer kindvriendelijk, je hebt heel veel keuze op de menukaart, en bovenal, alles wat er bestelt is was heel lekker

Linda
Beoordeeld op: 06/10/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, ondanks de 7 verschillende...

Vlotte bediening, ondanks de 7 verschillende gerechten, en lekker.30

Annie
Beoordeeld op: 28/09/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte, vriendelijke en snelle bediening, enorm...

Vlotte, vriendelijke en snelle bediening, enorme keuze, super lekker eten, waar voor je geld

De bolle
Beoordeeld op: 23/09/2019
De bolle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening ...vriendelijk personeel en...

Goede bediening ...vriendelijk personeel en lekker eten

Tom
Beoordeeld op: 22/09/2019

Prijs/kwaliteit super...

Prijs/kwaliteit super

Benny
Beoordeeld op: 10/09/2019
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed gegeten , was lekker...

Goed gegeten , was lekker

Coppens
Beoordeeld op: 07/09/2019
Coppens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd genoeg te eten en lekker...

Altijd genoeg te eten en lekker

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in