Beoordelingen van Gasthof Cardis

391 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
391 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 02/03/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit vriendelijk en correct de entre...

Prijs kwaliteit vriendelijk en correct de entrecote was supper

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 02/03/2020
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles OK, grtn Jean-Pierre en Lieve....

Alles OK, grtn Jean-Pierre en Lieve.

Jos
Beoordeeld op: 01/03/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verrassend goed. heel goede bouillabaisse...

Verrassend goed. heel goede bouillabaisse gegeten. En dat voor 19 Euro. Zelfs nog heel wat meegekregen. Echt de moeite waard. Niet te evenaren.

Vancorenland
Beoordeeld op: 01/03/2020
Vancorenland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, grote porties voor een kleine...

Zeer lekker, grote porties voor een kleine prijs. Ondanks het vele volk waren we super snel bediend door super vriendelijke personeelsleden . Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Peter
Beoordeeld op: 29/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service en lekker gegeten, het vlees...

Vlotte service en lekker gegeten, het vlees was prima, de frietjes en de pepersaus ook, enkel jammer dat de steak aangeboden werd zonder enig slaatje of tomaatje erbij. Misschien kan dit wel als optie besteld worden maar ik ben eigenlijk gewoon dat dit standaard aangeboden wordt... Groentjes zijn gezond!

Melissa
Beoordeeld op: 29/02/2020
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening....

Lekker eten, vriendelijke bediening.

pascale
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Fruits de Mer 28/2/2020
Beoordeeld op: 29/02/2020
pascale beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de zeevruchtenschotel was weer in orde...

de zeevruchtenschotel was weer in orde

Anja
Beoordeeld op: 29/02/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Klantvriendelijk, men moet nooit lang wachten...

Klantvriendelijk, men moet nooit lang wachten voor men bediend wordt. Iedereen is beleefd en alles is altijd heel lekker. Prijs , kwaliteit

Myriam
Beoordeeld op: 29/02/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goed en lekker goede bediening...

Heel goed en lekker goede bediening

Michael
Beoordeeld op: 26/02/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Lekker eten en snelle bediening. Personeel...

Lekker eten en snelle bediening. Personeel was zeer vriendelijk.

datum score