Beoordelingen van Restaurant Mykene

1495 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1495 beoordelingen
datum score
Lon
Beoordeeld op: 02/08/2021
Lon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste, we vonden de service prima, het eten...

Beste, we vonden de service prima, het eten lekker (wel iets te zout) maar ik was ook erg gecharmeerd door het feit dat we een zaaltje kregen voor ons groepje gezien we samen aten na het overlijden van een familielid. Het was heel attent om ons de privacy te gunnen.

Pierrette
Beoordeeld op: 02/08/2021
Pierrette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goede bediening, lekker eten, fijn zitten,...

Goede bediening, lekker eten, fijn zitten, vriendelijk personeel. Een aanrader!

Arno
Beoordeeld op: 01/08/2021
Arno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Fantastisch en vriendelijk personeel, heerlijke...

Fantastisch en vriendelijk personeel, heerlijke lokale gerechten en voor elk wat wils. Super vegan gerechten, in een mooie omgeving, gezellig samen eten.

marc
Beoordeeld op: 01/08/2021
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het goed was....

Omdat het goed was.

Patty
Beoordeeld op: 31/07/2021
Patty beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening is vriendelijk. De menukaart is...

Bediening is vriendelijk. De menukaart is super omdat we hebben een familie met verschillende eetgewoonten.

Beoordeeld op: 31/07/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles was gewoon top, een heel leuke gezellige...

Alles was gewoon top, een heel leuke gezellige avond gehad: vriendelijke, beleefde bediening, overheerlijke gerechten van Stijn, lekker wijn, fijn onthaal door Jo en Bé, en we zaten ook wel in tof gezelschap...... Thanks!

Jan
Beoordeeld op: 30/07/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Verzorgde voor- en hoofdgerechten, precies...

Verzorgde voor- en hoofdgerechten, precies zoals we hadden besteld. Ook de rode huiswijn viel mee.

Bert
Beoordeeld op: 30/07/2021
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en het eten was heel...

Vriendelijke bediening en het eten was heel lekker.

Jeroen
Beoordeeld op: 30/07/2021
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wonderful food and perfect professional service...

Wonderful food and perfect professional service! Great place to sit and talk, calm atmosphere. Will return!

Valentine
Beoordeeld op: 29/07/2021

Het was heel lekker en het personeel heel lief...

Het was heel lekker en het personeel heel lief :))

datum score