Beoordelingen van Restaurant Mykene

970 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
970 beoordelingen
datum score
Lida
Beoordeeld op: 20/05/2019
Lida beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik vond de menukeuze heel uitgebreid en bijzond...

Ik vond de menukeuze heel uitgebreid en bijzonder. We hebben heerlijk gegeten, en bediening was ook prima.

Peter
Beoordeeld op: 20/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

I am vegan and ordered a vegan meal that normal...

I am vegan and ordered a vegan meal that normally came with belgian fries but the waiter gave me something else! He gave me croquettes- which he confused with as another side dish for a meat eater at the table. I thought the lack of care was pretty dissapointing. He should know if someone orders a vegan meal to ensure they give the right meal!!!! But also the menu was misleading, it said i would get a salad with my vol au veggie...i never got one? Im sorry but each vegan dish started at 18 euros. A cauliflower that costs less than 2 euros at the grocery store costs 18 euro plus at this restaurant to have it as a “steak”. Thats a rip off

Els
Beoordeeld op: 20/05/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

De service was zeer goed! Zeker omdat we met...

De service was zeer goed! Zeker omdat we met 23 personen waren. De gerechten kwamen vlot door en waren zeer lekker. De enige opmerkingen die ik vernam was dat het varkenshaasje voor de meerderheid iets te ver gegaard was en dat saus bij het lam toch ook wel zwaar uitviel.

Oliver
Beoordeeld op: 19/05/2019
Oliver beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijk, professioneel...

Lekker, vriendelijk, professioneel

Iris
Beoordeeld op: 15/05/2019
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, veel keuze en vriendelijke bedieni...

Heel lekker, veel keuze en vriendelijke bediening!

Koen
Beoordeeld op: 15/05/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

goede en vriendelijk service, lekker eten,...

goede en vriendelijk service, lekker eten, toffe gewaardeerde attentie voor jarige

Eva
Beoordeeld op: 14/05/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ruime keuze aan vegan gerechten. Over het algem...

Ruime keuze aan vegan gerechten. Over het algemeen vriendelijk personeel (behalve 1 ober). Lekker en verzorgd eten.

Guy D.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Guy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten voor een normale prijs....

Zeer lekker eten voor een normale prijs.

Lutgarde
Beoordeeld op: 13/05/2019
Lutgarde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over de gekozen gerechten, zowel...

Zeer tevreden over de gekozen gerechten, zowel vis al vlees. Prima kwaliteit. Uitstekende en vriendelijke bediening. Een aanbeveling meer dan waard.

datum score