Beoordelingen van Las Lanzas

126 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
126 beoordelingen
datum score
Fred
Beoordeeld op: 21/09/2022
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, rustig, authentiek Spaans, mooi van...

Lekker, rustig, authentiek Spaans, mooi van prijs, vriendelijke bediening, meer moest het niet zijn.

Rob
Beoordeeld op: 11/09/2022
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Niet te hoge verwachtingen. En die zijn uitgeko...

Niet te hoge verwachtingen. En die zijn uitgekomen. Geen verrassingen, matige kwaliteit.

Tom
Beoordeeld op: 06/09/2022
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nog een traditionele Spanjaard. Veel keuze,...

Nog een traditionele Spanjaard. Veel keuze, lekker, betaalbaar en heel goede bediening.

Gisèle
Beoordeeld op: 08/08/2022
Gisèle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn zitten op het terras, paella was lekker....

Fijn zitten op het terras, paella was lekker.

John
Beoordeeld op: 31/07/2022
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en uiterst efficiente en vriendelij...

Lekker eten en uiterst efficiente en vriendelijke bediening

Jean
Beoordeeld op: 30/07/2022
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde4...

Alles was in orde4

Lut D.
Beoordeeld op: 28/07/2022
Lut D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De frietjes waren te weinig gebakken. Maar...

De frietjes waren te weinig gebakken. Maar misschien moet ik de volgende keer een Spaans gerecht kiezen. Wel vriendelijke bediening.

Chris
Beoordeeld op: 27/07/2022
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Sangria flauw en veel te zoet. Paella weinig...

Sangria flauw en veel te zoet. Paella weinig smaak, zeevruchten en kreeft uit de diepvriezer. Snelle en vriendelijke bediening. Voor die prijs hadden we meer verwacht, we komen niet terug.

luc
Beoordeeld op: 03/07/2022
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening!...

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening!

Fred
Beoordeeld op: 02/07/2022
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Als altijd, alles helemaal in orde : lekker...

Als altijd, alles helemaal in orde : lekker eten en vriendelijke bediening. We zijn er thuis.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan