Beoordelingen van Faculty Club - Cum Laude

481 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
481 beoordelingen
datum score
Alexander
Beoordeeld op: 15/03/2020
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer fijne keuken met heerlijke hapjes tussen...

Zeer fijne keuken met heerlijke hapjes tussen de nog lekkerdere gerechten. Door de prijs enkel voor speciale gelegenheden, maar als je buitenkomt heb je toch het gevoel dat het geen euro te veel uitgegeven is. Bedankt voor de fijne avond en jullie zien ons terug als we weer iets te vieren hebben!

Pierre
Beoordeeld op: 14/03/2020

Goede service, lekker eten...

Goede service, lekker eten

LUC
Beoordeeld op: 13/03/2020
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten in een gezellig kader met een goede...

Lekker eten in een gezellig kader met een goede service !!!

Michel
Beoordeeld op: 13/03/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

kwaliteit - goede service - aangename omgeving...

kwaliteit - goede service - aangename omgeving

Gilbert
Beoordeeld op: 12/03/2020
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten en goede service....

Lekker eten en goede service.

Tim
Beoordeeld op: 11/03/2020
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst, mooie subtiele gerechte...

Vriendelijke ontvangst, mooie subtiele gerechten, wijn met prima p/q. Prachtig kader ook.

jan
Beoordeeld op: 10/03/2020
jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verfijnd menu en zeer professionele bediening....

Verfijnd menu en zeer professionele bediening. Rustgevend kader. TOP!!

Roger
Beoordeeld op: 10/03/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, prima service, mooi kader. Toevall...

Lekker eten, prima service, mooi kader. Toevallig wel een iets minder goede plaatsing..dichtbij stevige babbelaars

Rita
Beoordeeld op: 10/03/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

aangename locatie,goede bediening en lekker...

aangename locatie,goede bediening en lekker eten. Wat ik minder von was da er niet vermeld wordt op de kaart dat de wijnen niet in het menu in begrepen zijn.

Joël
Beoordeeld op: 07/03/2020
Joël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel fijne gerechten met zeer goede uitgesproke...

Heel fijne gerechten met zeer goede uitgesproken smaken. Lekkere en zeer verzorgde hapjes. Heel mooi gepresenteerd. Zeer lekkere aangepaste wijnen.

datum score