Beoordelingen van Faculty Club - Cum Laude

590 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
590 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 18/06/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top-service en fantastische seizoensmenu in...

Top-service en fantastische seizoensmenu in een uniek decor (deze keer buiten in de tuin ). Ook uitstekend wijnvoorstel .

Eusebio
Beoordeeld op: 18/06/2021
Eusebio beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

goede service en lekkere gerechten in een aange...

goede service en lekkere gerechten in een aangenaam kander

Georges
Beoordeeld op: 18/06/2021
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellent food. Great location. Outdoor at...

Excellent food. Great location. Outdoor at the terrace with good weather. Good service.

Marc
Beoordeeld op: 17/06/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

bijzonder smakelijk eten, sierlijk gepresenteer...

bijzonder smakelijk eten, sierlijk gepresenteerd en uiterst verzorgde een vriendelijke bediening!

Natalie
Beoordeeld op: 17/06/2021
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten, prachtig terras....

Heerlijk eten, prachtig terras.

Paulette
Beoordeeld op: 16/06/2021
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ontvangst , locatie en eten perfect....

ontvangst , locatie en eten perfect.

Alfons
Beoordeeld op: 16/06/2021
Alfons beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer aangename zit op het terras. Uitstekende...

Zeer aangename zit op het terras. Uitstekende kwaliteit van de gerechten die ik koos. Goede wijnen werden mij aanbevolen. Eén minpunt : de prijs, is voor een restaurant voor aangesloten alumni van de KU Leuven, naar mijn gevoel, te hoog. Als alumni lid hebben wij bovendien recht op een gratis aperitief, wat niet werd afgerekend..

Joel
Beoordeeld op: 13/06/2021
Joel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dankjewel voor een prachtige avond. Zalige...

Dankjewel voor een prachtige avond. Zalige balans van smaken, oogstrelend gepresenteerd, een service vol klasse.

John
Beoordeeld op: 12/06/2021
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vlotte, professionele en vriendelijke bediening...

vlotte, professionele en vriendelijke bediening; verrassingsvolte gerechten- alleen het lam vond ik wat minder geslaagd( putr kwestie van smaak).

Guido
Beoordeeld op: 12/06/2021
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie omkadering. Lekker eten en goede en vlott...

Mooie omkadering. Lekker eten en goede en vlotte bediening.

datum score