Budget
tot
Sushi Leuven
Aziatische, Japanse, Sushi
Sikinoya Leuven
Japanse, Sushi, Aziatische
Sakana Sushi
Japanse, Sushi, Aziatische
Tokio Sushibar
Japanse, Aziatische, Sushi
Sushi Mama
Japanse, Sushi
Umamido Leuven
Noodlesbar, Japanse
Inari
Japanse, Sushi
Saki Sushi
Japanse, Thaise, Sushi
Makitime
Japanse, Sushi, Eetcafé
Kintsugi Sushi Bar & Grill
Aziatische, Japanse, Thaise
Whisk Eight
Japanse, Aziatische
Sakura
Sushi, Japanse, Aziatische
De 3 Wijzen
Japanse, Sushi, Aziatische

Leuven, een stad met heel wat toeristische trekpleisters... en heerlijke restaurants!

Leuven, de hoofdstad van Vlaams-Brabant, wordt ook wel de bierstad (Stella Artois, brouwerij) en de studentenstad (KUL, universiteit) genoemd.

De stad Leuven beschikt over heel wat toeristische trekpleisters. Zowel het historische als het groene stadsgedeelte vormen een favoriete plaats voor zakenlui en vakantiegangers.

Het imposante stadhuis, de kloosters, de colleges, de prachtige kerken en begijnhoven behoren tot de belangrijkste historische monumenten. Wie graag geniet van een rustige, groene omgeving kan terecht in De Kruidtuin of het St.-Donatiuspark of in het Familiepark Provinciaal Recreatiedomein (Kessel-Lo).

Leuven, een gezellige winkelstad

De kern van het Leuvense winkelgebeuren situeert zich tussen de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat, de kleine steegjes en op de vele pleintjes.

De restaurants in Leuven bieden een erg gevarieerde keuken aan: van Franse tot Afrikaanse restaurants, op elke hoek, straat of pleintje vind je wel een horecazaak.

Tijdens de zomer kan men genieten van de ontspannende sfeer op de vele terrassen. Kortom, Leuven is een prachtige stad die zijn bezoekers zowel culinair, cultureel als recreatief verwent.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan Leuvense restaurants tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat restaurants in Leuven online boeken!