Beoordelingen van Wok Dynasty Heverlee

248 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
248 beoordelingen
datum score
Verbeek
Beoordeeld op: 27/09/2022
Verbeek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, fijne bediening en leuke attentie...

Lekker eten, fijne bediening en leuke attentie voor de jarige.

Els
Beoordeeld op: 25/09/2022
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden extreem veel last van een groep van...

We hadden extreem veel last van een groep van een 40-tal mannen die heel luidruchtig tafelden. We zaten in de veranda dichtbij de nooduitgang en de hele tijd werd die deur door hen geopend om op het terras te gaan roken, wat ze precies ook allemaal deden. Het etentje werd ook nog eens onderbroken door de vermoedelijke chef van het gezelschap voor een speech op het terras en opnieuw passeerden alle mannen langs onze tafel door de nooduitgang. In de veranda hing op de duur een sigarettenwalm wat heel onaangenaam was bij het eten. De manager van de zaak kon hieraan niet veel verhelpen, ze wou ons gezelschap van 7 personen wel een andere plaats geven, maar helaas was er geen plaats meer vooraan in het restaurant.

Stijn
Beoordeeld op: 25/09/2022
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het personeel was zeer onvriendelijk bij het...

Het personeel was zeer onvriendelijk bij het binnenkomen, bij elke vraag werden we afgesnauwd. Het eten trok op niets en was verschrikkelijk duur, zeker voor die rotzooi

Elvira
Beoordeeld op: 25/09/2022
Elvira beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wok is healthy!...

Wok is healthy!

Marijke
Beoordeeld op: 25/09/2022
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles perfect verlopen....

Alles perfect verlopen.

Harry
Beoordeeld op: 21/09/2022
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Buffet voldoet steeds aan de verwachtingen...

Buffet voldoet steeds aan de verwachtingen en vriendelijk personeel. Verhouding prijs - kwaliteit

ANN
Beoordeeld op: 18/09/2022
ANN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

LEKKER ETEN EN ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING...

LEKKER ETEN EN ZEER VRIENDELIJKE BEDIENING

feng
Beoordeeld op: 18/09/2022
feng beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

The boss is hospitality, the food is so fresh...

The boss is hospitality, the food is so fresh and tasty, and the price is so wallet-friendly. Definitely, I will visit the restaurant again.

Filip
Beoordeeld op: 18/09/2022
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Vriendelijke begroeting en 'begele...

Lekker eten. Vriendelijke begroeting en 'begeleiding' doorheen de ganse avond.

Bernard
Beoordeeld op: 17/09/2022
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer leker gegeten...

Zeer leker gegeten

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan