Beoordelingen van Wok Dynasty Heverlee

45 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
45 beoordelingen
datum score
Barbara
Beoordeeld op: 17/09/2021
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwalitatief, lekker en gevarieerd eten...

Kwalitatief, lekker en gevarieerd eten

omer
Beoordeeld op: 13/09/2021

Gevarieerd aanbod. Prijs-kwaliteitsverhouding....

Gevarieerd aanbod. Prijs-kwaliteitsverhouding.

Maria
Beoordeeld op: 06/09/2021
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bij aankomst krijgt met een papier in de handen...

Bij aankomst krijgt met een papier in de handen en voor rest moet ge uwe plan trekken. Geen woordje uitleg over de werking. Veel eten was lauw. Ik vroeg

Wendy
Beoordeeld op: 03/09/2021
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

The food was very good, friendly staff and...

The food was very good, friendly staff and nice restaurant decor.

annick
Beoordeeld op: 03/09/2021
annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

superlekker en vers!...

superlekker en vers!

Lennert
Beoordeeld op: 30/08/2021
Lennert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent in every way!!! The food was scrumpt...

Excellent in every way!!! The food was scrumptious and you get served to your expectations or even higher!! Staff is so friendly. Everything is being handled correctly. We go there frequently and always satisfied!!

Isabel
Beoordeeld op: 29/08/2021
Isabel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Wanneer ik NOG aan het eten was en mijn bord...

Wanneer ik NOG aan het eten was en mijn bord BIJNA leeg was namen ze mijn bord steeds weg, zonder iets te vragen! Hier was ik niet mee opgezet! Vroeger in Keerbergen daarna in Boortmeerbeek waar wij altijd gingen eten in de wok dynastie was dit nog nooit gebeurt, daar werd er eerst gevraagd mag ik het weg nemen. En bij jullie werd ik nadien nog uitgelachen door dezelfde dienster samen met een ander collega wees ze naar mij. Niet grappig en zeker niet aangenaam. Wij gaan terug naar ons vertrouwde wok dynastie Boortmeerbeek ook al moeten wij daarvoor een half uur rijden.

Kim
Beoordeeld op: 29/08/2021
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke service en heel lekker...

Goede en vriendelijke service en heel lekker gegeten. Een uitgebreide keuze aan het buffet , zowel warm als koud en heerlijk klaargemaakt

LOUIS
Beoordeeld op: 26/08/2021
LOUIS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker, gevarieerd, beleefd personeel en veel...

lekker, gevarieerd, beleefd personeel en veel keuze

Philip
Beoordeeld op: 22/08/2021
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, vriendelijke en vlotte bedieni...

Aangename sfeer, vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten, goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer goede bereikbaarheid met de fiets vanuit Kessel-Lo.

datum score