Beoordelingen van Poer

494 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.6
494 beoordelingen
datum score
Heidi
Beoordeeld op: 17/10/2021
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten. Steeds verrassend ! Aangepa...

Super lekker eten. Steeds verrassend ! Aangepast aan allergie. Dank !

Peter
Beoordeeld op: 16/10/2021
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Origineel en heel lekker. Vriendelijk personee...

Origineel en heel lekker. Vriendelijk personeel en een vlotte bediening.

Ides
Beoordeeld op: 15/10/2021
Ides beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was heel lekker en mooi gepresenteerd....

Het eten was heel lekker en mooi gepresenteerd. De bediening was top!

Ronny
Beoordeeld op: 15/10/2021
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker...

Super lekker

Annelore
Beoordeeld op: 15/10/2021
Annelore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, niets aan op te merken , zowel...

Super lekker, niets aan op te merken , zowel food, drinks , bediening top

Paya
Beoordeeld op: 15/10/2021
Paya beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed onthaal, goeie uitleg van alle gerechten...

Goed onthaal, goeie uitleg van alle gerechten en zeer lekker eten! We komen zeker terug.

Nele
Beoordeeld op: 09/10/2021
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was dik in orde. Ikzelf ben zwanger en...

Eten was dik in orde. Ikzelf ben zwanger en ook daar werd er extra aandacht aan besteed!

Geert
Beoordeeld op: 09/10/2021

alles piekfijn in orde en superlekker....

alles piekfijn in orde en superlekker.

Guy
Beoordeeld op: 09/10/2021
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was super lekker en de bediening TOP...

Het eten was super lekker en de bediening TOP !!!

Dany
Beoordeeld op: 07/10/2021
Dany beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Héél lekkere verrassende gerechten. We kozen...

Héél lekkere verrassende gerechten. We kozen voor de POER menu en lieten ons dus verrassen met 3 verschillende voorgerechten.

datum score