Beoordelingen van Pane E Vino Liège

209 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
209 beoordelingen
datum score
Julie
Beoordeeld op: 19/11/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bonne cuisine, produits de qualité, sympat...

Très bonne cuisine, produits de qualité, sympathie du serveur !

Fabrizio
Beoordeeld op: 17/11/2019
Fabrizio beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

nurriture tres bonne, belle ambience et bon...

nurriture tres bonne, belle ambience et bon service.

Sophie
Beoordeeld op: 04/11/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil et service soigné, attention particuliè...

Accueil et service soigné, attention particulière pour un enfant (formule modifiée selon le gout de notre fils), très savoureux, portions généreuses, les antipasti sont succulents et l'ambiance et le décors sont cosy. On y retournera. La réservation via "resto.be" n'était pas parvenue au restaurant. Heureusement, sans confirmation, j'ai téléphoné avant notre arrivée.

Benedicte
Beoordeeld op: 27/10/2019
Benedicte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Beaucoup trop salée .....vraiment cher pour...

Beaucoup trop salée .....vraiment cher pour la qualité

Eric
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service impeccable et produits frais excellents...

Service impeccable et produits frais excellents et qualité des vins top top Reviendrai très vite

Evelyne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Délicieux restaurant, serveur très aimable...

Délicieux restaurant, serveur très aimable et très joli cadre.

myriam
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Le cadre est agréable, le service est parfait...

Le cadre est agréable, le service est parfait et la nourriture est divine! Nous avons très bien été conseillé pour les vins aussi. A recommander. Myriam Casaril

michel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/10/2019
michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Parfait a recommander...

Parfait a recommander

Bert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk onthaal, fijne bediening....

zeer vriendelijk onthaal, fijne bediening. Prijs-kwaliteit in orde. Erg veel zout gebruikt voor bereiding.

Laurence
Beoordeeld op: 06/10/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Cuisine de très bonne qualité, service un peu...

Cuisine de très bonne qualité, service un peu rapide mais nous ne connaissions pas le restaurant et donc le contact était un peu froid mais de très bonne qualité.

datum score