Beoordelingen van L'artista

342 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
342 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 23/05/2022
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik had een pasta waarvan de canneloni hard...

Ik had een pasta waarvan de canneloni hard was. Mijn man spaghettisaus die niet op smaak was gebracht.

Lucas
Beoordeeld op: 23/05/2022
Lucas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten. Veel teveel lawaai Mensen praten...

Lekker eten. Veel teveel lawaai Mensen praten, geen probleem , maar dan staat er nog luide muziek op, die dan rommelig gaat klinken.

André
Beoordeeld op: 22/05/2022
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden gereserveerd bij dit restaurant,...

We hadden gereserveerd bij dit restaurant, maar toen we binnen kwamen werd er niets gevraagd ten aanzien van de reservering. Geen ontvangst, geen vragen, niets. We moesten maar een plek zoeken. Het was druk, rumoerig maar er was vooral sprake chaos. Meerdere keren wilde men drankjes uitserveren aan onze tafel, die echter niet voor ons bestemd waren. De bediening komt gestresst over. De tagliatelle al tartufo e funghi di bosco was te zout en de spaghetti carbonara was bepaald niet sensationeel. Ook het plankje met verschillende soorten Italiaanse worst en kaas was teleurstellend. Er lag slechts een soort kaas (Tallegio in stukjes) op het plankje. De worst aan de randen al behoorlijk uitgedroogd. Tot slot nog de vermelding dat de toiletten werkelijk een drama zijn. Onhygiënisch en vies. Dus ik zou echt even verder kijken.

Carolien
Beoordeeld op: 21/05/2022
Carolien beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer middelmatig eten, lauwe proseco en een...

Zeer middelmatig eten, lauwe proseco en een bediening die robotmatig vriendelijk is en de gangen te snel serveert. We worden afgehandeld op een drafje. Hier zien ze ons niet snel terug.

Yana
Beoordeeld op: 16/05/2022
Yana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Altijd alles vers bereid en bedienen de klanten...

Altijd alles vers bereid en bedienen de klanten met veel liefde. Één van mijn favoriete Italiaanse restaurants en super gezellig.

Yves
Beoordeeld op: 15/05/2022
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Drukte is het restaurant was overzichtelijk,...

Drukte is het restaurant was overzichtelijk, ook verschillende medewerkers aan de slag in de zaal. Het heeft echter meer dan 45 minuten geduurd eer de bestelling werd opgenomen ondanks 2 keer al gesignaleerd te hebben dat we aan het wachten waren. Nadien was het eveneens nog eens bijna een uur wachten op het ontvangen van de maaltijd. Daar konden we moeilijk gelukkig om zijn.

Melissa
Beoordeeld op: 15/05/2022
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Iets langer moeten wachten maar dat was de...

Iets langer moeten wachten maar dat was de moeite waard!

Jolien
Beoordeeld op: 15/05/2022

Zeer lang wachten op bediening + bepaalde perso...

Zeer lang wachten op bediening + bepaalde personeelsleden waren niet vriendelijk + eten had vrij weinig smaak

Britt
Beoordeeld op: 14/05/2022
Britt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke mensen en een goede...

Lekker eten, vriendelijke mensen en een goede sfeer!

Sylvie
Beoordeeld op: 12/05/2022
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Wel trage bediening. Onderbemand?...

Lekker eten. Wel trage bediening. Onderbemand?

datum score