Eten superlekker maar verschrikkelijk veel...
Eten superlekker maar verschrikkelijk veel lawaai in het restaurant en chaos bediening waardoor we helaas niet meer terugkomen
De presentatie en de kwaliteit van de gerechten komt niet overeen met de relatieve hoge prijs die je ervoor betaalt. De lat mag net een tikkeltje hoger liggen.
Het eten was heel lekker een aanrader!
Vlotte, vriendelijke bediening en het ontvangst is altijd hartelijk. Het eten is heerlijk. Telkens weer genieten in dit aangenaam Italiaans restaurant. Je proeft en beleefd Italië op het bord. Super.
Pizza was niet goed gebakken. Was precies een lap deeg. Scampi’s bij de pasta te gaar en te pikant nochtans gevraagd
Lekker gegeten, gezellig en vlotte bediening, TOP! Helaas toch 1 min puntje: Onze schoondochter voelde zich niet zo lekker dus vroeg haar paste mee naar huis. Geen enkel probleem om dit mee te nemen. Maar haar bord in een potje op tafel 'overkappen' terwijl alle andere gasten vreemd naar ons keken vonden we een beetje raar. Normaal gebeurd dit achter de schermen en wordt er een zakje aan de tafel op de grond gezet zoals bij de tafel achter ons. Hopelijk letten jullie erop om dit niet meer op deze manier te doen, is echt niet prettig. Verder was alle echt heel top en super lekker! We komen zeker terug. :-)
Alles was zo lekker! De bediening was fantastisch!
Vriendelijk en snelle service..