Beoordelingen van L'artista

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Elke
Beoordeeld op: 14/02/2020
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer onvriendelijke bediening. Eten was niets...

Zeer onvriendelijke bediening. Eten was niets speciaal en bestellingen werden telkens vergeten.

Marina
Beoordeeld op: 13/02/2020
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De pizza's zijn maar karig belegd met de ingred...

De pizza's zijn maar karig belegd met de ingrediënten.Wij hadden aan onze tafel 3 pizza's quattro stagioni besteld. De smaak was wel goed maar er lagen te weinig ingrediënten op.

Tom
Beoordeeld op: 10/02/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verse pasta...

Verse pasta

placeholder
Didier
Beoordeeld op: 09/02/2020

slechte italiaans restaurant ooit

Gereserveerd voor 8/2, 3 personen. We waren een kwartiertje later, alle parkings vol in Mechelen. Aangekomen zei de serveerster van dienst dat ze onze reservatie niet hadden gekregen. Bij nazicht dan toch weer wel maar er was geen tafel vrij. De zaakvoerster kwam ons vervolgens zeggen dat het effe ging duren want dat ze onze reservatie niet haden gekregen. Dus toch niet ? Alle excuses zijn goed. Afin, 10 minuten later mochten we over een tafel beschikken die eigenlijk was gerserveerd maar waarvan men niet wist of ze nog gingen opdagen. Eens gezeten kregen we onmiddelijk de kaart, dat dient gezegd. We bestellen alvast een aperitief. We bekijken de kaart en schrikken een beetje van de prijzen. 25,5 euro voor een fles huiswijn ( waar overigens niets van cépage of origine werd vermeld ) lijkt me stevig geprijsd. Ook 15-16-17 euro voor een pizza doet me vermoeden dat het òf overprijsd is òf dat het een riante pizza moet zijn. Het eerste bleek waar. Serieus doorgerekend. Afin, om een lang verhaal kort te maken. Onze aperitief kwam samen met het voorgerecht. Tot mijn grote verbazing bleek mijn carpaccio warm geserveerd. Ttz : het bord en dus ook het vlees voelden althans warm aan. Toen ik de overigens immer vriendelijke en beleefde serveerster ( die de boel probeerde recht te trekken en m.i wel door heeft waar ze is terecht gekomen ) om een woordje uitleg vroeg kreeg ik als uitleg : onze carpaccio wordt in de vriezer bewaard want niet veel mensen nemen dat. Daarom zetten we die even onder de salamander... Van het feit dat carpaccio steeds half bevrozen of zeer koud werd geserveerd was ze klaarblijkelijk niet van op de hoogte. Nooit zo'n afgrijselke carpaccio gegeten. De tafelgenoten kozen voor een vitello tonnato waarbij men onder 'tonnato' eerder een mayonaise/rijkelijk uitgesmeerde tonijnsalade dient te verstaan. Op naar het hoofgerecht. Twee onder ons bestelden een overprijsde pizza calzone. Om kort te zijn : van het slechtste pizzadeeg dat ik ooit geproefd heb. En ik heb er al wat geproefd. Onze andere tafelgnoot ging voor de 'bistecca' vanop de suggestielijst. Aan het eetgedrag en kauwinspanningen van de persoon in kwestie te zien, had ik snel door dat het vlees vrij taai was. Bovendien geserveerd met een currysaus, niet echt wat je bij de Italiaan verwacht. De huiswijn was navenant. De rode niets bijzonder, de witte nog minder. En al zeker niet voor die prijs. Het moet gezegd : onze limoncello werd ons van het huis aangeboden, al kregen we de indruk dat dat eerder een geste was om ons buiten te krijgen. Buiten is precies de plek waar we de volgende keer zullen blijvan bij het voorbijwandelen van dit etablissement. De comments lezend ben ik blijkbaar geen alleenstaand geval.

Stephanie
Beoordeeld op: 06/02/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle bediening, lekker eten!...

Snelle bediening, lekker eten!

Peter
Beoordeeld op: 30/01/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

1) Na 25' nog steeds geen aperitief 2) Zeer...

1) Na 25' nog steeds geen aperitief 2) Zeer lange wachttijd: hoofdschotel pas na langer dan 1u15 wachten (met kinderen). Eerdere restaurantervaringen leren mij dat het vaak aangenamer is, om de hoofdschotel van de kinderen, samen te bezorgen met het voorgerecht van de ouders. 3) Gerecht besteld door 1 van de tafelgenoten was niet beschikbaar, omdat het nog 3 uur op het vuur moest staan 4) In eerste instantie foutief hoofdgerecht gebracht naar één van de tafelgenoten. Dit werd rechtgezet, maar geen nieuwe frieten bij het gerecht gekregen, met als gevolg koude frieten. 5) Slechte kwaliteit van vlees (zeer pezig), terwijl er een filet werd besteld We hadden enkel positieve ervaringen bij eerdere bezoeken aan Italiaanse restaurants, waar men steeds aandacht had voor kindvriendelijke benadering, maar dit was helemaal niet het geval => kindermenu is bijna onbestaande, waardoor kinderen hoofdgerecht werd aangerekend (spaghetti bolognaise staat niet op de kinderkaart).

Walter
Beoordeeld op: 24/01/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Koffie en dessert werd niet aangerekend. Zag...

Koffie en dessert werd niet aangerekend. Zag ik pas achteraf. Mooie nieuwjaarsgeste wel. Eten was ook ok.

Marina
Beoordeeld op: 22/01/2020
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke inrichting, en lekker eten. Vriendelijk...

Leuke inrichting, en lekker eten. Vriendelijk personeel. Wel vrij lang moeten wachten op de schotels,( owv de afwezige pizzabakker?) De ravioli was heerlijk maar mocht iets meer zijn.

Inge
Beoordeeld op: 21/01/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lang moeten wachten vooraleer we konden bestell...

Lang moeten wachten vooraleer we konden bestellen. Vervolgens lang moeten wachten op het aperitief. Nog geen 10 min na het aperitief waren onze pizza's er ineens al. De virgin mojito en homemade ice tea hadden geen lekkere smaak.

Taris
Beoordeeld op: 13/01/2020
Taris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker. Heel jammer dat er...

Het eten was zeer lekker. Heel jammer dat er geen Tiramisu was als dessert. We hadden een alcoholvrije cocktail besteld maar deze was niet in orde. Hebben zonder probleem een alternatief gekregen. Uitstekende bediening!

datum score