Beoordelingen van Cosma Foodhouse

407 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
407 beoordelingen
datum score
Charlotte V.Vander Stichele
Charlotte V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/08/2017

Super vriendelijke en spontane bediening, verra...

Super vriendelijke en spontane bediening, verrassende heerlijke gerechtjes. Ook heel cool interieur

Louis D.De Wael
Louis D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 14/08/2017

A...

A

SarahSchotte
Sarahbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/08/2017

trap, vloer, vensterbanken, ... waren vuil bedi...

trap, vloer, vensterbanken, ... waren vuil bediening (vrij) traag 2°fles water die we gevraagd hadden werd niet gebracht ik had zeer uitdrukkelijk gevraagd om de tonijn zeer kort te bakken, uiteindelijk was ze bijna volledig doorbakken

Kristel D.Dillen
Kristel D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/08/2017

Mooi kader Kwalitatief eten Vriendelijke servic...

Mooi kader Kwalitatief eten Vriendelijke service

CarlaTeugels
Carlabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/08/2017

Heel lekker eten! Je kan zelf je bijgerechtjes...

Heel lekker eten! Je kan zelf je bijgerechtjes kiezen en zo heeft iedereen zijn eigen keuze of je nu graag vlees Vis of vege eet Ook top de lijst met allergenen in de menukaart

NeleSalens
Nelebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/08/2017

Wij hebben allemaal heerlijk gegeten! Het voord...

Wij hebben allemaal heerlijk gegeten! Het voordeel van dit foodsharing concept is dat je van alles kan proeven! De bediening was ook heel sympathiek en geduldig! We hadden echt een supertoffe avond!

NancyWalschaerts
Nancybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/08/2017

Bediening was supervriendelijk, eten heerlijk,...

Bediening was supervriendelijk, eten heerlijk, foutje werd lief toegegeven en rechtgezet met koffietje :)

EDDYBONNE
EDDYbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/08/2017

Uw restaurant werd mij aangeraden door een...

Uw restaurant werd mij aangeraden door een vriend, en daarom hebben we beslist om te komen. Een zeer vriendelijke, informele bediening. Een ietwat simpel ogende kaart maar wat belangrijker is, met lekkere gerechten en leuke combinaties daarvan. Een kleine wijnkaart maar met leuke wijnen. Bij het kiezen van een betere wijn zouden de wijnglazen groter mogen zijn. Heerlijke dessertjes . Een aanrader voor wie op zoek is naar een culinaire ontdekking zonder franjes.

HelenCraps
Helenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/08/2017

Heel lekker gegeten!...

Heel lekker gegeten!

Pieter C.Cnaepkens
Pieter C.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/08/2017

Lekker eten in een aangenaam kader....

Lekker eten in een aangenaam kader.

datum score