Beoordelingen van Cosma Foodhouse

376 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
376 beoordelingen
datum score
CarlVan Assche
Carlbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/06/2017

Leuk concept. Fijn eten....

Leuk concept. Fijn eten.

HansHeremans
Hansbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/06/2017

Heel lekker eten in een heel mooi kader...

Heel lekker eten in een heel mooi kader

LindaMans
Lindabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/05/2017

Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Zeer...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Zeer behulpzaam en discreet. Heerlijk en eerlijk eten. Top-adresje!

IlsePeeters
Ilsebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/05/2017

Het was even geleden maar het was nog beter...

Het was even geleden maar het was nog beter dan de vorige keer. Het eten is hier gewoon heerlijk en de bediening is professioneel en vriendelijk. Een topadresje!

NicoleArras
Nicolebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/05/2017

Aangenaam kader, vriendelijke bediening...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening

koenlepez
koenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/05/2017

Aangename sfeer, rustig, uitstekend personeel....

Aangename sfeer, rustig, uitstekend personeel.

ChrisAebi
Chrisbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/05/2017

Wij kwamen op een middag en hebben met Cosma...

Wij kwamen op een middag en hebben met Cosma een aangenaam restaurant gevonden waar we zeker nog zullen komen. We kozen voor een paar voorgerechten aangevuld met enkele bijgerechtjes. Smaken waren origineel én echt lekker. De bediening was zeer vriendelijk en efficiënt. Cosma is niet het goedkoopste restaurant maar we vonden het alleszins de moeite waard: een zeer mooi trendy kader, lekker eten en een goede bediening. Aanrader!

MichèleVan Buggenum
Michèlebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/05/2017

vriendelijke ontvangst en bediening; originele...

vriendelijke ontvangst en bediening; originele recepten

PhilippeDe Boe
Philippebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/05/2017

Zoals de eerste keer, super lekker gegeten...

Zoals de eerste keer, super lekker gegeten eb zeer aangename vlotte bediening.

KarenTeugels
Karenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/05/2017

Afwisselende gerechten. Fijn concept. Ik ga...

Afwisselende gerechten. Fijn concept. Ik ga altijd met plezier voor een mix van sidedishes and trendy fingerfood of starters.

datum score