Beoordelingen van Cosma Foodhouse

527 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
527 beoordelingen
datum score
mark
geerts
Datum restaurantbezoek: 15/02/2018
mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangename zorgzame ontvangst. Er was rekening...

Aangename zorgzame ontvangst. Er was rekening gehouden met ons verzoek voor een specifieke tafel.Bediening was aangenaam attent en discreet. Eten lekker bereid , met gebruik van verse en kwalitatieve ingrediënten. Al mocht mijn hoofdschotel wat warmer op tafel gekomen zijn.De wisselende kaart houdt het boeiend om weer terug te keren. Mark

An D.
Datum restaurantbezoek: 15/02/2018
An D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Prijs/kwaliteit is het restaurant zeer in orde....

Prijs/kwaliteit is het restaurant zeer in orde. Het concept van de gerechtjes on de site blijf ik heel leuk vinden en lekker. Zeker ook omdat de porties groot genoeg zijn om te delen en samen te proeven. Trendy kader, fijne bediening. gerechten zijn geprijsd maar de kwaliteit is er ook naar.

Eddy
Bonne
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke, joviale ontvangst ( had verwittig...

Vriendelijke, joviale ontvangst ( had verwittig dat onze - kleine- hond meekwam, dat was geen probleem). Ietwat trage en soms wel onhandige bediening - maar ik denk dat het een jongen was die stage deed. Leuke, nieuwe gerechten met aparte smaken. Interessante wijnkaart. Mits enkele korte maar krachtige 'houdingstechnieken' van het zaapersoneel zou dit restaurant wel eens hoge toppen kunnen gaan scheren.. Aanbevelenswaardig !

marc p.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
marc p. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De prijs was te hoog voor wat we kregen. Bovend...

De prijs was te hoog voor wat we kregen. Bovendien voelde je gewoon dat omzet belangrijker was dan de klant De 'Patron' die een klant weigerde omdat hij alleen kwam bevestigde dit gevoel. Het interieur is dus joviaal maar daar houdt het ook op

andre b.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
andre b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de gerechten zijn echte smaakbommen. prachtige...

de gerechten zijn echte smaakbommen. prachtige combinaties van niet-alledaagse ingrediënten. trendy gezellig en warm interieur. gedempte sfeervolle muziek. aangename service.

marc W.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
marc W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

aangenaam kader, goeie service, lekker eten...

aangenaam kader, goeie service, lekker eten

Marleen
Brion
Datum restaurantbezoek: 10/02/2018
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het lekker was in een gezellig kader...

Omdat het lekker was in een gezellig kader en efficiënt bediend. 1 bemerking: check out zou iets sneller moeten...

Paulien
Janssens
Datum restaurantbezoek: 10/02/2018
Paulien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten, goede bediening, prachtig...

Super lekker eten, goede bediening, prachtig interieur. We hebben nieuwe smaken ontdekt en de bijpassende wijnen waren overheerlijk. Het enig minpuntje voor mij was dat de tafeltjes te dicht bij elkaar staan. Dit verstoort de privacy een beetje, zeker als je op date bent :-).

Claudia T.
Datum restaurantbezoek: 08/02/2018
Claudia T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader, aangename bediening, verrassend...

Gezellig kader, aangename bediening, verrassende combinaties, lekker eten en mooie presentaties. Kortom, meer dan geslaagde avond!

datum score