Beoordelingen van Cosma Foodhouse

485 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.9
485 beoordelingen
datum score
Elke P.
Peeters
Datum restaurantbezoek: 09/12/2017
Elke P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel! Tof concept met goede...

Vriendelijk personeel! Tof concept met goede afwisselende smaken. Je krijgt het gevoel dat België aan de Middellandse zee ligt.

Toon
Pans
Datum restaurantbezoek: 09/12/2017
Toon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

- Zeer lekkere combinatie van traditionele...

- Zeer lekkere combinatie van traditionele gerechten en innovatieve ingrediënten. - Vlotte en vriendelijke bediening.

Renate
Breuer
Datum restaurantbezoek: 08/12/2017
Renate beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, Gezellig kader, vriendelijke bedie...

Lekker eten, Gezellig kader, vriendelijke bediening. Jammer dat je bij je hoofdgerecht nog aparte je groenten moet bestellen en betalen.

Oliver
McAllister
Datum restaurantbezoek: 07/12/2017
Oliver beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mooie setting, lekker eten, leuk concept van...

Mooie setting, lekker eten, leuk concept van meerdere gerechten te combineren

inge d.
debremaeker
Datum restaurantbezoek: 07/12/2017
inge d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening formule van kleine...

Heel vriendelijke bediening formule van kleine gerechtjes , je kan van alles eens proeven, veel keuze verfijnd mooi kader

Carl B.
Bols
Datum restaurantbezoek: 06/12/2017
Carl B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Alles ok, lekker eten, correcte bediening. Prij...

Alles ok, lekker eten, correcte bediening. Prijzen van hoofdgerecht zijn niet goedkoop maar ok, prijzen van aperitieven, voorgerechten en desserts zijn voor mij te hoog.

Lesley
Henderickx
Datum restaurantbezoek: 02/12/2017
Lesley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel leuk concept - het klassieke tafelen is...

heel leuk concept - het klassieke tafelen is niet zo aan ons besteed, houden van mooi concept super lekker eten en drinken - de kingcrab was echt subliem en ik hou enorm van de spumanté

Kristel D.
Dillen
Datum restaurantbezoek: 01/12/2017
Kristel D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekkere keuken, kwalitatief ok. Aandacht voor...

Lekkere keuken, kwalitatief ok. Aandacht voor voedingsintoleranties . Wel weinig keuze vis of vegetarisch. Service vriendelijk maar door drukte wat moeizamer dan vorige keren. Idem voor discretie. Tafels erg dicht en vol dus... maar globaal genomen tevreden en lekker gegeten! Alleen fijner en beter als het minder 'vol' is :-)!

ingrid
van remoortel
Datum restaurantbezoek: 29/11/2017
ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker tafelen in een trendy sfeer, altijd...

Lekker tafelen in een trendy sfeer, altijd een voltreffer!

Bruno
Leroi
Datum restaurantbezoek: 29/11/2017
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Hoewel het eten zeer goed is, laat de service...

Hoewel het eten zeer goed is, laat de service (bediening) wel heel erg te wensen over! Meerdere obers die duidelijk geen afspraken hebben wie wat doet voor welke tafels (meerdere keren dezelfde vragen...). Men serveert geen reeds (achter de bar?) opengetrokken fles wijn; wanneer men kiest voor een bepaalde wijn zie ik die dan ook graag ongeopend verschijnen en aan tafel afgetrokken worden; zelfs in een doordeweeks café weet men dat een speciaal bier aan tafel wordt gebracht in een gesloten fles! Volgens wat de ober me vertelde was dit in opdracht van 'de baas'... Waarna ik vroeg dat hij 'de baas' even voor mij zou roepen. Helaas, ik wacht nog steeds!

datum score