Beoordelingen van Cosma Foodhouse

445 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
445 beoordelingen
datum score
Katrienvan der Borcht
Katrienbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017

Super tevreden !...

Super tevreden !

Thomas M.Michiels
Thomas M.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 08/10/2017

Cosma staat voor een uniek kader en top kwalite...

Cosma staat voor een uniek kader en top kwaliteit. Een onverwachte parel in hartje Mechelen. Wij hebben er een nieuw adres bij.

LiesbetHouman
Liesbetbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 07/10/2017

Heel lekker gegeten! Uniek in Mechelen!! Ideaal...

Heel lekker gegeten! Uniek in Mechelen!! Ideaal adresje voor meerwaardezoeker in een trendy resto die niet op een euro kijkt.

Wacky WolliesCuypers Rosita
Wacky Wolliesbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/10/2017

Gezellige avond gehad...

Gezellige avond gehad

AnnSmedts
Annbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 03/10/2017

Op korte tijd verschillende malen gaan eten...

Op korte tijd verschillende malen gaan eten in Cosma en elke keer heerlijk (vegetarisch) gegeten in een heel mooi en rustgevend kader telkens bediend door heel fijn personeel. Het concept van de side dishes is echt helemaal ons ding en de reden waarom we nog vele malen zullen terugkomen. :-)

placeholder
TomDe Mets
Datum restaurantbezoek: 01/10/2017

Bezoek niet waard dankzij de arrogante en klant...

Als geboren en getogen Mechelaar schaam ik me over de manier waarop wij behandeld zijn door de arrogante baas van dit restaurant. Personeel zelf was vriendelijk en behulpzaam, zij schaamden zich zelfs over de onprofessionele houding van hun eigen baas!!! Aan de reacties te zien van de baas op eerdere beoordelingen over diezelfde avond kan je zien wat voor een arrogante houding deze heeft en zelfs zijn eigen goedpraterij belangrijker vind dan "de klant is koning" houding... Geld ontvangen is belangrijker dan klantvriendelijkheid voor hem, dat werd heel duidelijk gemaakt door zijn zogenaamde aangepaste houding tegenover onze groep. Al jaren gaan wij regelmatig samen eten, over het hele land en nog NOOIT zijn wij zo slecht behandeld geweest als hier, dit restaurant is uw bezoek niet waard! Bij het bestellen van onze desserts, kwam een dame, die dacht dat ze de "patron" van het restaurant was, ons melden dat wij toch het een beetje minder luid moesten maken. Onze goesting was toen over en vroegen om onze desserts te annuleren en de rekening te brengen, dit werd bevestigd door diezelfde dame. 20 min. later stond het bijna voltallig personeel met de reeds arrogante baas aan onze tafel MET desserts🤔... toen begon de baas te dreigen met politie bellen als we deze desserts niet zouden betalen. Later bleek dat hij dit ook daadwerkelijk gedaan heeft, nog maar eens een bewijs van zijn onprofessionalisme. Gelukkig hadden wij da vrij dure rekening van meer dan 600€ al betaald en hadden wij het bonnetje van de BC als bewijs en is de politie voor niets komen opdagen... maar tijdens de aanwezigheid van de politie kroop onze arrogante baas achter zijn toog en kwam hij zich niet verdedigen, weer een bewijs... Conclusie, dit etablissement is uw bezoek niet waard, te duur voor wat het is en een arrogante geldwolf als baas.

Lut D.De Smet
Lut D.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 30/09/2017

Trendy concept, smakelijke keuken. Bediening...

Trendy concept, smakelijke keuken. Bediening vlot en niet opdringerig qua menukeuze. Aangenaam kader maar men zit zeer dicht bij mekaar, zeker niet voor een vertrouwelijk gesprek!

NatachaDe Mets
Natachabeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 30/09/2017

Als je reserveerd voor 10 personen en je met...

Als je reserveerd voor 10 personen en je met een andere groep in een kleine ruimte gezet wordt is de accoustique niet denderend.. heel gezellige avond en met de andere tafel ook goed gelachen.. tot we verzocht werden..specifiek aan onze tafel om stil te zijn omdat de andere tafel ongenoegen had geuit.. terwijl dit niet het geval was! Dit op een directe manier een hele grote domper op de feestvreugde . De eigenaar heeft dit onnodig laten escaleren en totaal niet klantgericht! We konden vertrekken.. op aandringen van andere hier een reservatie gemaakt.. en van ver een grote groep laten afkomen naar het Mechelen maar dit op deze manier nog nooit meegemaakt..

JürgenConstandt
Jürgenbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/09/2017

Altijd lekker en originele aanpak!...

Altijd lekker en originele aanpak!

LudwigLENS
Ludwigbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 29/09/2017

gewoon lekker!Gezellig kader....

gewoon lekker!Gezellig kader.

datum score