Beoordelingen van Cosma Foodhouse

1267 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
1267 beoordelingen
datum score
Chris
Beoordeeld op: 09/07/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker en de bediening perfect....

Het eten was lekker en de bediening perfect.

Nancy
Beoordeeld op: 05/07/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Tof concept, verrukkelijk eten. Echt top!...

Tof concept, verrukkelijk eten. Echt top!

Veerle
Beoordeeld op: 05/07/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prijs kwaliteit is niet in orde. Veel te duur...

Prijs kwaliteit is niet in orde. Veel te duur voor wat geboden wordt.

Jana
Beoordeeld op: 05/07/2020
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ZALIGGGGGG Goed bezig. Heerlijk gegeten. En...

ZALIGGGGGG Goed bezig. Heerlijk gegeten. En top bediening. Ik ben mijn volgende bezoek al aan het plannen. XXX De Mechelaar uit Koksijde

Tessa
Beoordeeld op: 04/07/2020
Tessa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zoals steeds uitermate lekkere gerechten in...

Zoals steeds uitermate lekkere gerechten in een leuk kader

marc
Beoordeeld op: 03/07/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker , heel vriendelijke bediening ....

Heel lekker , heel vriendelijke bediening . Mooi etablissement We komen terug

Dries
Beoordeeld op: 02/07/2020
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening,...

Lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening, mooi en gezellig vertoeven!

Frederic
Beoordeeld op: 01/07/2020
Frederic beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Le repas était délicieux l ambiance top et...

Le repas était délicieux l ambiance top et les ou le serveur très agréable... le tout ds un français impeccable... Nous y retournerons...

Ludo
Beoordeeld op: 28/06/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De service was zeer goed. De gerechten waren...

De service was zeer goed. De gerechten waren zeer lekker. Aan onze tafel van zes personen was iedereen in de wolken over voorgerecht en hoofdgerecht. Alleen één klein minpuntje de zwaardvis was veel te zout.

Guido
Beoordeeld op: 28/06/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goed eten, prima bediening , moeite gedaan...

Goed eten, prima bediening , moeite gedaan voor gast met intolerantie

datum score