Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
53 beoordelingen
datum score
Feline A.
Datum restaurantbezoek: 03/02/2018
Feline A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten fijne tafel en stoelen...

Lekker gegeten fijne tafel en stoelen

Femke E.
Datum restaurantbezoek: 02/02/2018
Femke E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bijzondere en toch toegankelijke gerechten....

Bijzondere en toch toegankelijke gerechten. Prachtig geserveerd. Bijzondere en heerlijke wijnen met bediening die zeer kundig en servicegericht is. Echt een cadeau aan jezelf, zo'n avond!

Astrid K.
Kroon
Datum restaurantbezoek: 26/01/2018
Astrid K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten werd mooi opgediend maar ik vond de smaak...

Eten werd mooi opgediend maar ik vond de smaak niet bijzonder en eigenlijk saai. En zeker niet in verhouding met wat we betaalt hebben. Is Namelijk zeker niet Goedkoop. Tevens ook kleine porties.

[anonymous]
Carla Kramer
Datum restaurantbezoek: 22/01/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We waren hier in het kader van de Leidse restau...

We waren hier in het kader van de Leidse restaurantweeek. Voor €40,- een viergangendiner dat heerlijk was met goede wijnen. Attente en deskundige bediening. Prettige ruimte ook waarbij je elkaar nog verstaat.

Ton T.
Tromm
Datum restaurantbezoek: 09/01/2018
Ton T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten...

Vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten goed. (echter: eendenborst niet zo mals) Presentatie van het eten heel goed. Prijs/kwaliteit is prima. Een "verrassingsmenu" is wel aardig, maar enige duidelijkheid toch wel gewenst, ofschoon deze snel gegeven werd door het bedienend personeel. Akoestiek verdient misschien enige extra aandacht. Wij hebben al met al hier heerlijk en prettig gegeten.

Marja S.
Selier
Datum restaurantbezoek: 09/01/2018
Marja S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede sfeer, heerlijk eten met goede wijnen,...

Goede sfeer, heerlijk eten met goede wijnen, vriendelijke bediening

Arie
Vos
Datum restaurantbezoek: 13/12/2017
Arie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende keukeb attent personeel goede...

Uitstekende keukeb attent personeel goede uitleg mbt wijn en gerechten, een aanrader

Max S.
Stuurman
Datum restaurantbezoek: 10/12/2017
Max S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en fijne service....

Lekker gegeten en fijne service.

Uta Christoph
Datum restaurantbezoek: 08/12/2017
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten heerlijk, top kwaliteit, verassende combi...

Eten heerlijk, top kwaliteit, verassende combinaties, klasse service, erg flexibel met extra wensen

Etienne
Haneveld
Datum restaurantbezoek: 27/11/2017
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede complementaire smaken. Zoetjes, bittertje...

Goede complementaire smaken. Zoetjes, bittertjes, pepertjes. Kan het zelf niet bereiden en dat is wat ik verwacht/wil. Anders kook ik het thuis zelf wel

datum score