Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
60 beoordelingen
datum score
Riekie B.
Datum restaurantbezoek: 18/04/2018
Riekie B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch ontvangen heerlijk gegeten, goede...

Fantastisch ontvangen heerlijk gegeten, goede presentatie goede uitleg over de producten en een uitstekend kaasplankje. Wij komen zeker nog een keer terug en raden het iedereen aan.

Marijke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Voorjaarsactie
Datum restaurantbezoek: 18/04/2018
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten met heerlijke wijnen....

Super lekker gegeten met heerlijke wijnen. Gezellige bediening met kennis van zaken. Daar gaan we zeker weer terug komen

Hans S.
Datum restaurantbezoek: 06/04/2018
Hans S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als een groep van 10 verwende pensionados -...

Als een groep van 10 verwende pensionados - door de wol geverfde lekkerbekken - werden we door een niet met name te noemen BNer getipt dat Bord'o een uitstekende plek is voor een geslaagd diner in Leiden. Dat bleek te kloppen. Het 4 gangen diner was boven verwachtingen en leek wel een 10 gangen diner door allerlei culinaire tussendoortjes.

Liliana K.
Datum restaurantbezoek: 14/03/2018
Liliana K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service en eten...

Service en eten

Pim
Datum restaurantbezoek: 22/02/2018
Pim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Enthousiast jong team. Uitstekende kwaliteit,...

Enthousiast jong team. Uitstekende kwaliteit, prima prijs-kwaliteitverhouding, deskundige bediening. Steeds een feest om bij jullie te genieten van een heerlijk diner!

Han v.
Datum restaurantbezoek: 21/02/2018
Han v. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heerlijk gegeten in prettige sfeer. Voldeed...

Heerlijk gegeten in prettige sfeer. Voldeed aan de verwachtingen.

Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

We hebben prima gegeten....

We hebben prima gegeten.

Feline A.
Datum restaurantbezoek: 03/02/2018
Feline A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten fijne tafel en stoelen...

Lekker gegeten fijne tafel en stoelen

Femke E.
Datum restaurantbezoek: 02/02/2018
Femke E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bijzondere en toch toegankelijke gerechten....

Bijzondere en toch toegankelijke gerechten. Prachtig geserveerd. Bijzondere en heerlijke wijnen met bediening die zeer kundig en servicegericht is. Echt een cadeau aan jezelf, zo'n avond!

Astrid K.
Datum restaurantbezoek: 26/01/2018
Astrid K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten werd mooi opgediend maar ik vond de smaak...

Eten werd mooi opgediend maar ik vond de smaak niet bijzonder en eigenlijk saai. En zeker niet in verhouding met wat we betaalt hebben. Is Namelijk zeker niet Goedkoop. Tevens ook kleine porties.

datum score