Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
65 beoordelingen
datum score
Russell S.
Datum restaurantbezoek: 06/06/2018
Russell S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Nice setting with seating available both outsid...

Nice setting with seating available both outside and in. Adorned with pleasant fittings and tableware. My waitress was very friendly, ensuring an English menu was provided and providing me with comprehensive descriptions of each plate. I went as a solo diner. The big limitation was unfortunately the service. In particular the timings. I arrived at 1950hrs, received both appetisers by 2035hrs, however did not get my 1st main till 2120hrs. The waitress did however apologise for the delay. I therefore had to switch from the 4 course to 3 course set menu (however following the meal felt I could only manage 3 with amuse bouche included!) The starter was a delicate fish with caviar and dhashi. It was nicely cooked and light, a good starter. The main was pork with carrot purée and iberico ham supplemented with a nice hollandaise-based sauce. Robust and filling. The amuse bouches were nice supplements. The pre-dessert was interesting. First time eating sorbet & chocolate alongside pink peppercorn. I would have preferred something slightly more palate cleansing though. The dessert was amazing-a do it yourself with creamer brûlée lit at the table with flames used to roast a marshmallow. The highlight for my meal. The waitress’ positive attitude, setting and well presented, filling food were certainly positives. Next year when I come back to Leiden I will aim to give them a chance from the service time perspective.

Bert O.
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
Bert O. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

4 gangen verrassingsdiner gekozen. 2 van de...

4 gangen verrassingsdiner gekozen. 2 van de 4 gangen waren ondermaats. Vis was zo taai dat je hem bijna niet kon snijden. Hoofdgerecht vlees was taai, de overvloedige saus te zuur.

Michiel J.
Datum restaurantbezoek: 12/05/2018
Michiel J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heer erg goed eten altijd weer fijne bediening,...

heer erg goed eten altijd weer fijne bediening, niet formeel wel correct

Annelot v.
Datum restaurantbezoek: 12/05/2018
Annelot v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zowel het eten, als de wijn, als de enthousiast...

Zowel het eten, als de wijn, als de enthousiaste bediening waren absoluut uit de de kunst. Prachtig hoe elk gerecht en elke wijn met een mooi verhaal werd geserveerd. Op en top genieten!

Susanne
Datum restaurantbezoek: 11/05/2018
Susanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening, heerlijke wijnen en...

Vriendelijke bediening, heerlijke wijnen en verrassende gerechten. Heerlijk.

Riekie B.
Datum restaurantbezoek: 18/04/2018
Riekie B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch ontvangen heerlijk gegeten, goede...

Fantastisch ontvangen heerlijk gegeten, goede presentatie goede uitleg over de producten en een uitstekend kaasplankje. Wij komen zeker nog een keer terug en raden het iedereen aan.

Marijke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Voorjaarsactie
Datum restaurantbezoek: 18/04/2018
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten met heerlijke wijnen....

Super lekker gegeten met heerlijke wijnen. Gezellige bediening met kennis van zaken. Daar gaan we zeker weer terug komen

Hans S.
Datum restaurantbezoek: 06/04/2018
Hans S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als een groep van 10 verwende pensionados -...

Als een groep van 10 verwende pensionados - door de wol geverfde lekkerbekken - werden we door een niet met name te noemen BNer getipt dat Bord'o een uitstekende plek is voor een geslaagd diner in Leiden. Dat bleek te kloppen. Het 4 gangen diner was boven verwachtingen en leek wel een 10 gangen diner door allerlei culinaire tussendoortjes.

Liliana K.
Datum restaurantbezoek: 14/03/2018
Liliana K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service en eten...

Service en eten

Pim
Datum restaurantbezoek: 22/02/2018
Pim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Enthousiast jong team. Uitstekende kwaliteit,...

Enthousiast jong team. Uitstekende kwaliteit, prima prijs-kwaliteitverhouding, deskundige bediening. Steeds een feest om bij jullie te genieten van een heerlijk diner!

datum score