Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
10 beoordelingen
datum score
FrankVan Hoof
Frankbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Veel ruimte, lekker eten, groot terras in het...

Veel ruimte, lekker eten, groot terras in het park

IngridSmets
Ingridbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 23/06/2017

Het eten was heel lekker, verrassend origineel...

Het eten was heel lekker, verrassend origineel en de service onberispelijk!

BertVan Broeck
Bertbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 03/05/2017

Op aanraden van kennissen hebben we voor de...

Op aanraden van kennissen hebben we voor de eerste maal het restaurant bezocht en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het eten en de snelle bediening,waarbij zeker niet te vergeten het zeer welgemeend vriendelijke personeel,we keren alvast nog terug,zeker een aanrader om anderen te laten kennismaken met Taverne Vrijbroekhof. B .Van Broeck en Familie

ruudNelissen
ruudbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/05/2017

goed verzorgd ontbijt, allemaal lekker. een...

goed verzorgd ontbijt, allemaal lekker. een hele mooie plek en vriendelijke bediening

YvonneVan Oosterhout
Yvonnebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/05/2017

Heerlijk eten, goede service, gezellige omgevin...

Heerlijk eten, goede service, gezellige omgeving, kortom aanrader.

PatrickClaes
Patrickbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 01/05/2017

Vriendelijke en vlotte bediening. Prijs/kwalite...

Vriendelijke en vlotte bediening. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Gaan zeker nog terug.

SaraHermans
Sarabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 30/04/2017

Ideaal voor met kindjes te doen! Vriendelijke,...

Ideaal voor met kindjes te doen! Vriendelijke, vlotte en snelle bediening. Lekker eten en grote porties!

annverlinden
annbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/04/2017

Lekker eten en fijne bediening. Voor ons waren...

Lekker eten en fijne bediening. Voor ons waren de porties (veel) te groot. Zo bleef er geen "honger" meer over voor een dessert en waren we blij dat we geen voorgerecht hadden genomen.

IngridPermentier
Ingridbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/04/2017

Indien U bepaalde vereisten heeft daar word...

Indien U bepaalde vereisten heeft daar word echt rekening mee gehouden. Attent en vriendelijk. Aandacht voor kinderen en viervoeter. Prijs kwaliteit,aangenaam interieur met overal zicht op het park.Enorme keus eten o.a glutenvrij en vegetarisch. Iedereen vind hier wel iets wat hij lust en kan eten. Netjes

datum score