Beoordelingen van Taverne Vrijbroekhof

27 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.0
27 beoordelingen
datum score
Stefan D.De Smedt
Stefan D.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/10/2017

We zijn tevreden over het ontbijt, echter was...

We zijn tevreden over het ontbijt, echter was er redelijk veel lawaaihinder, we zaten eigenlijk dicht op elkaar.

Christel B.Bettens
Christel B.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/10/2017

Lekker eten. Mooi zicht op park...

Lekker eten. Mooi zicht op park

Cleo S.Swinnen
Cleo S.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 28/09/2017

HEEL LEKKERE MOSSELEN...

HEEL LEKKERE MOSSELEN

FrankVan Campenhout
Frankbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 24/09/2017

Super toffe mensen, super lekker eten en ook...

Super toffe mensen, super lekker eten en ook glutenvrij eten mogelijk.

AnnDe Schutter
Annbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 18/09/2017

lekker eten en vriendelijk, attent personeel,...

lekker eten en vriendelijk, attent personeel, snelle bediening

MirteMirteverjaaRoofthooft
MirteMirteverjaabeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 11/09/2017

Lekker. Verschillende keuzes en heel uitgebrei...

Lekker. Verschillende keuzes en heel uitgebreid.

PaulBoumans
Paulbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/09/2017

Mooie omgeving, bij goed weer is het gezellig...

Mooie omgeving, bij goed weer is het gezellig buiten zitten. De gerechten zijn smakelijk bereid. Voor herhaling vatbaar.

AnnickPessers
Annickbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 31/08/2017

Wij zijn bijzonder tevreden. Door omstandighede...

Wij zijn bijzonder tevreden. Door omstandigheden waren we vrij laat. Er is geen enkel probleem van gemaakt, de keuken is speciaal opengebleven, en omdat ze hebben gemerkt dat er een jarige bij was, mochten we zelfs nog (lang na sluitingstijd van het restaurant) een dessert kiezen. De bediening was trouwens supervriendelijk en onberispelijk, en het eten was heel lekker. Wij gaan terug!

KrisVos
Krisbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 26/08/2017

Deze taverne ligt ideaal om na het eten een...

Deze taverne ligt ideaal om na het eten een kleine wandeling te maken in de natuur en de mooi aangelegde tuinen in het vrijbroekpark. De bediening is er héél vriendelijk en hulpvaardig. Het toilet bevindt zich op de gelijkvloers, ideaal voor wat oudere en minder mobiele mensen. Tip: naast de gewone zeer grote porties misschien 'seniorenporties' invoeren vermits oudere mensen toch wat minder eten. Goed voor milieu en ecologische voetafdruk ;-) en minder etensresten. Het 'restaurant' binnen doet wel eerder aan een cafetaria denken qua inrichting.

Ilse D.Delahaut
Ilse D.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 20/08/2017

Lekker eten. Grote porties. Prijs/kwaliteit...

Lekker eten. Grote porties. Prijs/kwaliteit zeker oké. We hadden deze taverne gekozen omdat het aan een speeltuin ligt. Leuk voor de kinderen. Alleen jammer dat de speeltuin gesloten was voor onderhoud.

datum score