Beoordelingen van Auberge Napoleon

308 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
308 beoordelingen
datum score
Deirdre
Beoordeeld op: 10/08/2020
Deirdre beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Uiteraard het lekkere eten, het super vriendeli...

Uiteraard het lekkere eten, het super vriendelijke personeel, de mooie omgeving en de tip om wespen weg te houden die nog werkte ook

ROGER
Beoordeeld op: 09/08/2020
ROGER beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige sfeer. Lekker eten. Top!...

Gezellige sfeer. Lekker eten. Top!

Christiane
Beoordeeld op: 09/08/2020
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Soirée très agréable un service parfait attenti...

Soirée très agréable un service parfait attentionné impeccable La nourriture très délicate un pur bonheur pour le palais à refaire sans hésitation

Philippe
Beoordeeld op: 07/08/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Plats excellents. Service parfait en particulie...

Plats excellents. Service parfait en particulier le sommelier.

Wim
Beoordeeld op: 06/08/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De bediening is top, de gerechtjes zijn met...

De bediening is top, de gerechtjes zijn met passie gemaakt en dat vertaald zich in de uitmuntende smaak. Wij hebben van onze avond super genoten met een zeer culinaire hoogstand.

Karin
Beoordeeld op: 06/08/2020
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Kort samengevat: uitstekend...

Kort samengevat: uitstekend

Francoise
Beoordeeld op: 05/08/2020
Francoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Eten was lekker de aangepaste wijnen waren...

Eten was lekker de aangepaste wijnen waren top spijtig dat we en 3de van een glas kregen zonder een 2 keer wat bij schenken .....en lang moeten wachten voor er aan het dessert gedacht werd...

julia
Beoordeeld op: 05/08/2020
julia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, de bediening heel goed , en vriend...

Lekker eten, de bediening heel goed , en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marijke
Beoordeeld op: 05/08/2020
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer goede en vriendelijk service. Food en...

Zeer goede en vriendelijk service. Food en drank kwalitatief en zeer gezellig en propere setting.

Sandra
Beoordeeld op: 02/08/2020
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke service. Mooi kader en lekker...

Vriendelijke service. Mooi kader en lekker eten !

datum score