Beoordelingen van Barenzo

143 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
143 beoordelingen
datum score
Sophie
Beoordeeld op: 02/12/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bedien...

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening .

Petra
Beoordeeld op: 23/11/2019
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Hartelijke ontvangst, heel lekker eten en...

Hartelijke ontvangst, heel lekker eten en een supermooi interieur. Een geslaagd etentje. We gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Raf
Beoordeeld op: 11/11/2019
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

eten en bediening en sfeer was perfect...

eten en bediening en sfeer was perfect

Dirk
Beoordeeld op: 11/11/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals vorige bezoeken Alles zeer verzorgd en...

Zoals vorige bezoeken Alles zeer verzorgd en lekker. Supper vriendelijke bediening en zeer mooi kader

Ronny
Beoordeeld op: 10/11/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige sfeer, veel lawaai met de grote tafel...

Gezellige sfeer, veel lawaai met de grote tafel toch. Knap design en decoratie Heel lekker gegeten.

Dirk
Beoordeeld op: 10/11/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel te lange wachttijd. Meer dan 1,5u gewacht...

Veel te lange wachttijd. Meer dan 1,5u gewacht op ons eten. Dan nog puree vergeten. Vorige bezoek toen waren ze ons bonnetje van het eten ook kwijt in de keuken en toen hebben we 2u moeten wachten. Dan nog eens een zeeeeeer luidruchtige grote groep aanwezig in restaurant. Van een rustig dineetje was geen sprake..... spijtig. Het eten was wel lekker.

Kurt
Beoordeeld op: 02/11/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was om te lekkerder. Top gewoon...

Alles was om te lekkerder. Top gewoon

ERNEST & CHRISTINE
Beoordeeld op: 01/11/2019
ERNEST & CHRISTINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk,warm,gezellig,sfeervol. Lekker...

Zoals gewoonlijk,warm,gezellig,sfeervol. Lekkere gegrilde worst... Overheerlijke varkenswangetjes... Lekker wijntje... TOP... Tot in de kerstvakantie. Elke keer we in Westende zijn,komen we graag terug.

Jo
Beoordeeld op: 31/10/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

-...

-

Sofie
Beoordeeld op: 06/10/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker!! Vriendelijke garçons...

Super lekker!! Vriendelijke garçons

datum score