Beoordelingen van De Lanteirne

11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
11 beoordelingen
datum score
placeholder
ALAIN
Beoordeeld op: onbekend

26.09.2011. In een mooi kader hebben we genoten...

26.09.2011. In een mooi kader hebben we genoten van een zeer lekker diner (à la carte). De bediening was beleefd en tevens ook joviaal. Van aperitief t.e.m. pousse-café: +/-80€ per persoon. Toch 1 minpuntje: het is spijtig dat de (zeer lekkere) maandmenu van de kaart is verdwenen. Dit restaurant een aanrader.

placeholder
ALAIN
Beoordeeld op: onbekend

Een maandmenu met aangepaste wijnen: 68€ ...

Een maandmenu met aangepaste wijnen: 68€ Zeer lekker eten - genoeg goede wijn. Prima bediening. Mooi kader. Een aanrader!! Reserveer tijdig (+/- 2 weken op voorhand).

placeholder
Vanessa
Beoordeeld op: onbekend

Heel gezellig restaurantje met supervriendelijk...

Heel gezellig restaurantje met supervriendelijke bediening. Er is altijd veel volk, dus zeker op voorhand reserveren. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar de heerlijke gerechten zijn het meer dan waard. Honden toegelaten.

Leo
Beoordeeld op: onbekend

Een zeer aangenaam restaurant, druk bezocht,...

Een zeer aangenaam restaurant, druk bezocht, dus wel vooraf reserveren! Aangename bediening, ondanks de drukte. Lekkere huiswijn, verzorgde keuken. Aangenaam interieur maar ook zomers terrasje buiten.Aanrader

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Schitterend restaurant met een perfecte keuken,...

Schitterend restaurant met een perfecte keuken,héél vlotte en sympathieke bediening.Héél aangenaam interieur.Gewoon ECHT de moeite aan onze kust!!!!!

erwin
Beoordeeld op: onbekend

Ik had al veel positieve reacties opgevangen...

Ik had al veel positieve reacties opgevangen over dit restaurant en nu kan ik bevestigen dat ze allemaal waar zijn. Dit restaurant is top ! Prima service, zeer vriendelijk en bekwaam personeel, uitstekende schotels en een zeer aangenaam en mooi kader. Wij zijn er op een zeer druk ogenblik - uiteraard na reservatie - gaan eten. Het restaurant zat afgeladen vol maar dit heeft op geen enkele wijze iets kunnen afdoen van het feit dat alles gewoon "near perfection" was. Uitstekende artisanale garnaalkroketten, die uitbulken van de garnalen. Zeer lekkere warme langoustinestaartjes met een overheerlijk sausje. De lichtgepaneerde kabeljauw was uitstekend. Zelf had ik als hoofdgerecht geroosterde Cote àl'os gekozen. Het was alsof het vlees smolt in de mond vergezeld van een lekkere verse bearnaisesaus. Een pluim voor alle personeel (zaal en keuken). Dit is een absolute aanrader ! ! !

Pierre
Beoordeeld op: onbekend

Nous avons découvert de restaurant et sommes...

Nous avons découvert de restaurant et sommes enchantés, tant par la fine cuisine que par le cadre romantique. Tout y est bonheur et fait pour y passer deux trois heures agréables.

josiane
Beoordeeld op: onbekend

Excellent resto, carte créative, cadre agréable...

Excellent resto, carte créative, cadre agréable et accueil sympa. On a plaisir à y retourner le plus souvent possible. Le menu est toujours recherché et copieux, sans être lourd. L'idée du saindoux plaît toujours, surtout accompagné de ce délicieux pain gris. Cela fait quelques années que nous sommes clients et toujours enchantés. Bravo !

Willy
Beoordeeld op: onbekend

Het eten is lekker en voldoende geportionneerd,...

Het eten is lekker en voldoende geportionneerd, het kader gezellig en de service zeer degelijk. Nooit is het rookgedrag van de aanwezigen voor mij storend geweest en nochtans ben ik niet-roker...

Jan
Beoordeeld op: onbekend

We zijn ondertussen trouwe en regelmatige klant...

We zijn ondertussen trouwe en regelmatige klanten geworden en telkens valt de kwaliteit van het eten en de vriendelijk ontvangst reuze mee !! één minpunt(je) echter : als je een rookvrije tafel vraagt moet je maar aan de zijkant van het restaurant gaan zitten, terwijl er in het restaurant zelf, waar het het meest gezellig is, rustig mag gepaft worden !?...Jammer.

datum score